noodles volos banner

Στ. Φάτσης: «Μιλάμε για καθαρό εκβιασμό»

Την κίνηση φιλάθλων που ζήτησαν μέσω επιστολής την επιστροφή Πάτση στη Νίκη Β.,που σχετίζεται και με τις εκλογές στην Ερασιτεχνική, σχολίασε, μιλώντας στον Blue Heart ο Στέργιος Φάτσης. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης έκανε λόγο για καθαρό εκβιασμό, ενώ σημείωσε την ύπαρξη πολύ καλής πρότασης για την ποδοσφαιρική ομάδα.  Συνοπτικά η δήλωση Φάτση:

«Ανοίγουν θέματα από το πουθενά. Μιλάμε για καθαρό εκβιασμό. Εγώ ήθελα την ηρεμία στην ομάδα, κάποιοι δεν την θέλουν. Ξεκινάμε από σήμερα και έχω να πω για την επιστολή ότι θέλω να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, γιατί αλλιώς δεν έχει καμιά βάση. Και εγώ μέσα σε ένα βράδυ, θα μπορούσα να μαζέψω από το σόι μου 85 υπογραφές.

Ο αριθμός 140 δεν μου λέει τίποτα. Αλλά έχω να πω ότι ο Ερασιτέχνης όχι έχει μόνο πρόταση για τις υποδομές, για το νέο Δ.Σ. που θα ανακοινωθούν παιδιά άφθαρτα που δουλεύουν σε καθημερινή βάση μέσα στα γήπεδα, αλλά έχει και πρόταση για τη μεγάλη ομάδα.

Ήμουν σε αναμονή όλο αυτό τον καιρό, περίμενα πού θα πάνε οι εξελίξεις. Δεν ήμουν με σταυρωμένα χέρια. Υπάρχει πρόταση και για το ποδοσφαιρικό τμήμα τέτοια που δεν την έχουν δει στον ύπνο τους κάποιοι. Χάρηκα που άνοιξαν τα χαρτιά τους γιατί πρέπει να ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας. Από εδώ και πέρα θα έχουμε να λέμε πολλά». 

Last modified onThursday, 19 January 2017 23:56