noodles volos banner

Το ευχαριστώ του Β. Κόκκα, που συνεχίζει στον Γ.Σ.Α.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Νίκη ο Βαλάντης Κόκκας θέλησε να κάνει την παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση μέσω του magnesiasports:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νίκη Βόλου, όπως και στον κόσμο της για το διάστημα που ήμουν στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Να ευχηθώ σε όλους υγεία και ό,τι καλύτερο για την ομάδα και για τον καθένα προσωπικά. Δυστυχώς, οι καταστάσεις το έφεραν έτσι, ώστε να μην μπορέσω να αποδείξω τις δυνατότητές μου με τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν.

Οφείλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιο Φάτση, για την όλη στάση που κράτησε στο δικό μου θέμα.

Εις το επανιδείν»

Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, που ανακοίνωσε την απόκτησή του: "Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού Βαλάντη Κόκκα. Ο Κόκκας προέρχεται από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, σε ηλικία 14 χρόνων αγωνίστηκε στην Ακρόπολη Σέσκλου και έπειτα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ' και Γ' Εθνικής με τον Ρήγα Φεραίο, τον Πύρασο, τον Δωτιέα Αγιάς και φέτος επέστρεψε στη Νίκη Βόλου. Τον καλωσορίζουμε στην κυανόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας".

Last modified onFriday, 27 January 2017 23:52