noodles volos banner

Για την πρόκριση στους τέσσερις χωρίς Παρασκευαΐδη η Νίκη

Φάση από το ματς μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος Φάση από το ματς μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος

Μπορεί η μείωση της διαφοράς από την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής να …άνοιξε την όρεξη στη Νίκη και ο βασικός στόχος, κατά δήλωση και Στέφανου Ξηροφώτου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Πετριτή, να είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο είναι ένας στόχος σοβαρός και φυσικά η Νίκη ως μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να τον αμελήσει.

Έτσι  την Πέμπτη στις 14.00 (διαιτητής ο Διώτης από την Ευρυτανία) στο ουδέτερο στάδιο των Τρικάλων θα επιδιώξει στον τελικό του δευτέρου ομίλου να αποκλείσει τον ισόβαθμό της Α.Ε. Καραϊσκάκης στο πρωτάθλημα και να φτάσει στους τέσσερις του θεσμού. Αναμφίβολα στο ματς, που ήταν να γίνει αρχικά την Τετάρτη, αλλά μετατέθηκε για την Πέμπτη λόγω της διακοπής του αγώνα Τηλυκράτης-ΑΕ Καραϊσκάκης και της ολοκλήρωσής του τη Δευτέρα, δε χωράνε προγνωστικά και οι δύο αντίπαλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Στις κερκίδες θα υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων, με τη βολιώτικη ομάδα να έχει πάρει 500 εισιτήρια, αριθμός σίγουρα αρκετά μεγάλος.

Οι Αρτινοί , που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό με τη Νίκη ότι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο, υπολογίζουν και στους νεοαποκτηθέντες Μπεκατώρο και Ζυγκερίδη, ενώ έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς εκεί που έδειχναν ότι έχουν ξεμείνει από στόχους, είναι πάλι κοντά σχετικά στην κορυφή και θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Αυτή τη λογική έχει και η διοίκηση των πρασίνων, που σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Νίκου Κουσίδη, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανθρακικός.

 Χωρίς Παρασκευαΐδη η Νίκη

Ο προπονητής της Νίκης κ. Στέφανος Ξηροφώτος ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση της Τετάρτης την αποστολή που ταξιδεύει στα Τρίκαλα, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Ναουμίδης, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Αλεξανδρής, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς, Μέτσε, Κόλα, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Μαλακασιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Δημολιός, Βέργος, Πετράκος, Σκοπελίτης, Χουζούρης και Τσιανάκας. Εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Βουρδάκης, Τασιάς και Ματθαίου, καθώς και ο Γιώργος Παρασκευαΐδης που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.  Πιθανόν είναι να ξεκινήσουν οι Σκοπελίτης, που προφυλάχθηκε την περασμένη Κυριακή, αλλά και ο Βασίλιεβιτς, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου των Τρικάλων είναι αρκετά καλός και θα μπορέσει να ξεδιπλώσει πιο εύκολα ο Σέρβος τις τεχνικές του αρετές. 

Last modified onThursday, 23 February 2017 09:17