noodles volos banner

«Αντιμετωπίζουμε τον σπουδαίο Ολυμπιακό Βόλου»

«Την Κυριακή 26/2 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον σπουδαίο Ολυμπιακό Βόλου! Η στήριξη όλων των Κερκυραίων κρίνεται απαραίτητη! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!»

Μ’ αυτή τη λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του Αστέρα Πετριτή έδωσε το στίγμα του κυριακάτικου παιχνιδιού για την κερκυραϊκή ομάδα, οι άνθρωποι της οποίας δείχνουν ότι σέβονται σε υπερβολικό βαθμό τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο, και πως αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως ιστορική γι’ αυτούς, αφού ενδεχομένως να μην τύχει να τεθούν ξανά αντιμέτωποι με τους ερυθρόλευκους.

Βεβαίως όλοι θυμούνται πόσο οι παίκτες και οι φίλαθλοι της συμπαθούς ομάδας του Ιονίου είχαν χαρεί στο πρώτο ματς της ιστορίας τους στη Γ’ Εθνική στο Πανθεσσαλικό στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, βγάζοντας άπειρες φωτογραφίες, και το γεγονός ότι θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό τώρα στην έδρα τους μοιάζει να είναι κάτι μοναδικό για τους Κερκυραίους.

Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, που οι άνθρωποί της θεωρούν ότι και μόνο που αγωνίζεται αντίπαλη με τους ερυθρόλευκους είναι μεγάλη υπόθεση και τιμή, οι Βολιώτες οφείλουν να είναι να μην πέσουν στην παγίδα να την υποτιμήσουν, να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να πετύχουν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό.

Η προετοιμασία των παικτών του Τίμου Καβακά θα συνεχιστεί και την Παρασκευή στο πλαστικό της Αγίας Παρασκευής με προπόνηση στις 15.00 το μεσημέρι, αφού ως γνωστόν ανάλογο αγωνιστικό χώρο έχει το γήπεδο στο Κανόνι της Κέρκυρας. Όσο πιο γρήγορα εξοικειωθούν σε ένα τέτοιο τερέν και φυσικά όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν την Κυριακή στο ματς, τόσο το καλύτερο για τον Ολυμπιακό, που ξέρει ότι οι ειδικές γηπεδικές συνθήκες είναι αυτές που θα τον προβληματίσουν περισσότερο κι όχι η κάλυψη των κενών των τιμωρημένων Χολέβα και Σταύρου, που θα λείψει για πρώτη φορά στον φετινό μαραθώνιο, ή η ομάδα που θα βρουν απέναντί τους. 

1banner

Η αφίσα που εξέδωσε ο Αστέρας Πετριτή για το κυριακάτικο ματς
Last modified onThursday, 23 February 2017 23:35