noodles volos banner

Το πέντε στα πέντε περιμένει τη Νίκη

Το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο περιμένει τη Νίκη Βόλου αύριο στο Π. Μαγουλάς με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας στις 15.00 (Μπεκιάρης, Στεφανής, Τίκας από την Καρδίτσας το διαιτητικό τρίο).

Οι κυανόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν για 8η φορά την έδρα τους στο δέκατο παιχνίδι τους φέτος σ’ αυτήν, έχοντας μέχρι στιγμής παραχωρήσει δύο ισοπαλίες σε Ολυμπιακό Βόλου και Ιστιαία και πανηγυρίσει εκεί επτά φορές.

Τα ευχάριστα νέα οι Βολιώτες θέλουν να τα ακούσουν από σήμερα Σάββατο κι αυτό θα είναι μία ισοπαλία στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην τρίτη Πύδνα και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας στο Κίτρος, ώστε σε ενδεχόμενη δική τους επιτυχία να πλησιάσουν στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και να ξεπεράσουν κατά ένα βαθμό την ομάδα της Πιερίας.

Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο για την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου, που θέλει να συνεχίσει την παράδοση που τη θέλει να νικά όποτε συναντά στον Βόλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας, αλλά και να ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι στο σύνολο του Γιώργου Γιάννου, αφού είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα με 0-2 στην πόλη του νομού Πρέβεζας.

Ο Εθνικός αναμένεται να έρθει στον Βόλο, προκειμένου να παίξει πολύ αμυντικά, με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και ενισχυμένο κέντρο, όπως συνηθίζει να κάνει, χωρίς να ενδιαφέρεται τόσο για τον επιθετικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα ματς υπομονής για τους γηπεδούχους κόντρα σε έναν αντίπαλο, που κατέχει τη 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός έδρας έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με τέρματα 4-15. 

Η Νίκη στην αυριανή αναμέτρηση μπορεί να μην έχει στη διάθεσή της τους τιμωρημένους Γαρυφαλλόπουλο (έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στο ματς του Κυπέλλου προχθές Πέμπτη στα Τρίκαλα και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στην επανάληψη, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια) και Παπαδήμα, αλλά η τεχνική ηγεσία ξεκούρασε με την Α.Ε. Καραϊσκάκης τον Παρασκευαΐδη, που ήταν εκτός αποστολής, αλλά και τους Πετράκο και Νικλητσιώτη, που έμειναν εκτός 18αδας κι αυτό σημαίνει ότι τρία βασικά στελέχη θα έχουν την απαιτούμενη φρεσκάδα και θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Τα εισιτήρια με τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (26/02) με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Από τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (24/02) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς".

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει τους τρεις βαθμούς.