noodles volos banner

Φ. Σκοπελίτης: Συμπαίκτης μου δεν είχε φως και νερό σπίτι του

Στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Φίλιππος Σκοπελίτης Νέτι Μέτσε και Δημήτρης Δημολιός, θέλοντας όλοι τους να ενημερώσουν τον κόσμο για την κατάσταση στην ομάδα, μετά και τη σημερινή αποχή που έκαναν.

Η απόδοση των δηλώσεων έγινε από το Magnesiasports

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης τόνισε τα εξής: "Τα προβλήματα φαίνεται ότι δεν έχουν επηρεάσει τα αγωνιστικά. Όμως πάμε στην προπόνηση και τα σκεφτόμαστε. Ο άλλος δεν είχε ρεύμα, δεν είχε φως, δεν είχε νερό να κάνει μπάνιο σπίτι του. Σίγουρα τα προβλήματα του καθενός επηρεάζουν την καθημερινή ζωή του. Δεν αποδίδεις το ίδιο, όταν είσαι απλήρωτος με το αν είσαι πληρωμένος. Είναι φυσιολογικό.

Πιστεύω ότι σίγουρα τα προβλήματα επηρεάζουν και σιγά-σιγά γίνονται και πιο έντονα. Έχουμε βάλει ένα στόχο όμως. Είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, αφήνουμε τα προβλήματα στην άκρη και πάμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Επειδή υπάρχει και το ντέρμπι των πρωτοπόρων, πάμε να ευνοηθούμε ή να τους πλησιάσουμε.  Κανένα θέμα δεν υπάρχει με το κυριακάτικο παιχνίδι.  Δε θα παρατήσουμε την προσπάθειά μας ούτε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους, με τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Και απλήρωτος να είσαι δεν μπορείς να φύγεις από μια ομάδα όπως είναι η Νίκη Βόλου. Έχω πει και στο παρελθόν πως μόνο αν έχεις φορέσει αυτή τη φανέλα μπορείς να καταλάβεις. 

Ωστόσο βλέπουμε ότι κάποια παιδιά δεν αντέχουν και δεν θα αντέξουν στην πορεία, γιατί είναι ήδη τρεις μήνες απλήρωτοι και δεν μπορούν να ζητάνε λεφτά από τους γονείς τους. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Ο Γαρυφαλλόπουλος είναι ένα μήνα εδώ και έχει χαλάσει 400 ευρώ πέρα δώθε για βενζίνες στη Λάρισα. Δεν έχει πάρει ούτε ευρώ. Εμείς προθυμοποιηθήκαμε να τον φιλοξενήσουμε".

Ο Δημήτρης Δημολιός επισήμανε τα εξής: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έγινε προπόνηση όχι επειδή είμαστε απλήρωτοι, που είμαστε, άλλοι δύο, άλλοι τρεις μήνες.  Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε ζεστό νερό στο γήπεδο και γι’ αυτό απείχαμε. Τα προβλήματα αυτά υπάρχουν, αλλά η συγκεκριμένη αποχή δεν έγινε γι’ αυτό, γιατί θα μπορούσαμε να μην κάνουμε προπόνηση κι άλλες φορές.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του. Να ξεκαθαρίσω όμως ότι τις πληρωμές δεν τις κάνει ούτε ο πρόεδρος, ούτε κανένας. Οι λογαριασμοί είναι στο όνομα μας, αλλά για να πληρωθούν θα πρέπει πρώτα να πληρωθούμε εμείς από την ομάδα. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα παρατήσουμε την προσπάθεια, θα το πάμε ως τέλος, όποιος πιστεύει ότι θα τα παρατήσουμε θα πρέπει να περιμένει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για όλους, όποιο παιδί δεν αντέξει θα του βγάλουμε το καπέλο για την υπομονή που έκανε». 

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του απόδοση και το επόμενο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη ανέφερε: «Υπάρχει κούραση, έχουν περάσει τόσα παιχνίδια, δεν έχω χάσει λεπτό, έχουν επιβαρυνθεί τα πόδια, όσα περνάνε οι αγωνιστικές είναι παραπάνω τα λεπτά συμμετοχής.

Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί, είναι δύσκολο όταν έχεις πολλές νίκες μαζεμένες να τις διαχειριστείς. Θα τα καταφέρουμε και σε αυτό το ματς». 

Ο Νέτι Μέτσε από τη μεριά του μίλησε για το επόμενο ματς στη Λευκάδα: «Πιστεύω ότι ήμασταν κάπως σφιχτοί στα τελευταία ματς. Παίζει ρόλο η κούραση, δε βλέπω κάτι άλλο. Είμαι πανέτοιμος για την Κυριακή, πιστεύω να καλύψουμε τη μεγάλη απώλεια του Νικλητσιώτη. Πάμε πανέτοιμοι και μόνο για τη νίκη. Το οικονομικό είναι θέμα επιβίωσης και θέλω να πω ότι πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά. Είναι σημαντικό και αυτό το παιχνίδι και τα επόμενα και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε πιο ψηλά την ομάδα». 

Πάντως αύριο Τετάρτη να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. 

Last modified onTuesday, 07 March 2017 22:24