noodles volos banner

Από την 7η θέση ισόβαθμος του Ολυμπιακού Β. στη 2η ο Καραϊσκάκης

Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό Βόλου από την Τρίτη, καθώς Κυριακή και Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν πάρει διήμερο ρεπό, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχοντας προπονηθεί το Σάββατο το πρωί.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου θα ξαναδεί τους παίκτες του στο γήπεδο, έχοντας την περασμένη βδομάδα δουλέψει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ασφαλώς θα επιθυμεί να μάθει ευχάριστα νέα σε ό,τι αφορά τον Χρήστο Χολέβα, που πιστεύεται ότι μπορεί να προλάβει το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Πανθεσσαλικό στις 16.00 την Κυριακή (έχουμε νέα ώρα έναρξης των αγώνων).

Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σίγουρα αυτό που αναμένουν άπαντες είναι το βολιώτικο συγκρότημα να αιφνιδιάσει ευχάριστα τους οπαδούς της και δυσάρεστα τον ισόβαθμο αντίπαλό της, εμφανίζοντας νέα στοιχεία στο παιχνίδι της με βάση τη δουλειά που έγινε στο μεσοδιάστημα μετά το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

 Από την 7η στη 2η θέση η Α.Ε. Καραϊσκάκης με δέκα συνεχόμενες νίκες

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής για το 2016, δηλαδή της 13ης του πρωταθλήματος, κατά την οποία ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 0-1 και η Α.Ε. Καραϊσκάκης είχε χάσει στη Νέα Ιωνία από τη Νίκη με το ίδιο σκορ, αναγκάζοντας τότε τον προπονητή της Νίκο Θεοδοσιάδη να δηλώσει ότι η ομάδα του ξέμεινε από στόχους, οι Βολιώτες βρίσκονταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς και 22-6 τέρματα, ενώ οι Αρτινοί στην  7η με 21 βαθμούς και 10-5 τέρματα, αφού τους είχε ξεπεράσει τη δεδομένη στιγμή ακόμη και ο Τηλυκράτης.

Από τότε όμως μέχρι σήμερα η διαφορά των εννιά βαθμών καλύφθηκε, αφού οι ερυθρόλευκοι έχασαν αυτούς τους πόντους στα ματς με Πύδνα Κίτρους (ήττα με 0-1 στο Πανθεσσαλικό), Τηλυκράτη (1-1 στη Λευκάδα), Απόλλωνα Λάρισας (1-1 στον Βόλο) και Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (2-2 στα Τρίκαλα), αντιθέτως, η Α.Ε. Καραϊσκάκης έκανε ένα εκπληκτικό σερί δέκα συνεχόμενων νικών.

Μάλιστα μαζί με τα ματς του Κυπέλλου κόντρα στη Νίκη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς προχθές Κυριακή το σερί φτάνει στα δώδεκα νικηφόρα παιχνίδια. Επομένως, μιλάμε για μία ομάδα που βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο φορμαρίσματος και πλέον κάνει όνειρα ακόμη και για την πρώτη θέση, αφού φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στην έδρα της στη συνέχεια.

Πλέον το 30-21 υπέρ του Ολυμπιακού έγινε 51-51, ενώ στα τέρματα οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς τα ίδιο γκολ αβερέιτζ (+24), αφού το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου είχε 36 γκολ υπέρ και 12 κατά και ο κυριακάτικος αντίπαλός του 32-8. Άρα στο διάστημα των δέκα συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα η Α.Ε. Καραϊσκάκης έχει πετύχει 22 τέρματα και έχει δεχτεί μόλις 3, σπάζοντας κυριολεκτικά τα κοντέρ.  

Αυτήν την ξέφρενη πορεία καλείται να σταματήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, που επιτέλους θέλει να κερδίσει και ένα ντέρμπι με τη βαθμολογική έννοια στην έδρα του, αφού με τον Απόλλωνα, τον Διαγόρα και την Πύδνα δεν τα κατάφερε.

 

Last modified onTuesday, 28 March 2017 00:56