noodles volos banner

Κολόζος: «Ο Τζήμας θέλει να γαντζωθεί στη θέση του προέδρου»

Στο Ράδιο Ένα μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέλιος Κολόζος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Τζήμα στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης και υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να γαντζωθεί στη θέση του προέδρου, για να κάνει την προσωπική του διαφήμιση.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Στ. Κολόζος:

«Ο κ. Τζήμας ακόμη και το ξενοδοχείο στην Ευαγγελίστρια που μένει ο ίδιος και κάποιοι παίκτες το έχει απλήρωτο. Χρωστάει 3.5000 ευρώ και ο άνθρωπος έχει σπάσει τα τηλέφωνα και παίρνει συνεχώς εμένα και τον κ. Φάτση, γιατί είχε προβλήματα και πιο παλιά με τη Νίκη. Πλέον ο κ. Τζήμας δε μένει εκεί και είναι εξαφανισμένος. Κατά τα άλλα δε χρωστάει.

Χθες είπε ότι έχει μειωθεί το ποσό προς τους παίκτες, ενώ δεν έχει πάρει κανείς τίποτα. Μία δεν έχουν πάρει τα παιδιά.

Ντε και καλά να μείνει στη Νίκη. Κάνει τη διαφήμισή του και τις διακοπές του στον Βόλο, βγάζει φωτογραφίες από την παραλία στο facebook. Παίρνει τα λεφτά από τους χορηγούς κι όλα μια χαρά. Από ποδόσφαιρο δεν ξέρει ο άνθρωπος. Λέει ότι ήταν πρόεδρος σε ομάδες. Πουθενά δεν ήταν.

Εμένα με ενοχλεί περισσότερο που είδα δίπλα του έναν άνθρωπο που λέει ότι είναι Νίκη, τον Αντώνη Ακτσιαλή, που δεν ξέρω τον λόγο που ήταν εκεί και κακώς ήταν εκεί. Ο Αντώνης όλη τη χρονιά μου έλεγε “Στέλιο, καλά τα λες”, μου έστελνε μηνύματα στο κινητό, που τα έχω κρατήσει και τώρα τι να υποθέσω για τον Αντώνη; Το μυαλό μας πάει σε πονηρά πράγματα».

Για τα ασφαλιστικά μέτρα που είπε ο κ. Τζήμας ότι θα κάνει για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής:

«Προσπαθεί να γαντζωθεί στη θέση αυτή. Είχε φέρει τρεις κλούβες της αστυνομίας στο γήπεδο. Μέχρι και η αστυνομία γελούσε. Κατ’ αρχάς δεν πρόκειται να τον πειράξει κανείς, γιατί δεν ασχολούμαστε μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει για μας. Με το ζόρι να είναι πρόεδρος στη Νίκη. Τι να πιστέψει ο κόσμος γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Το πλαστικό, που ήταν στο Τελωνείο, και μας κορόιδευε; Το λεωφορείο;  Πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το αν θα κάνει κακό στον σύλλογο με τις νομικές ενέργειες που εξήγγειλε:

«Αυτή η διοίκηση που θα προκύψει έχει όραμα για μεγάλα πράγματα, που θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο Στέργιο Φάτση. Αν θέλει να συρθούμε στα δικαστήρια ο κ. Τζήμας, να είναι σίγουρος ότι δε καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Έχουμε κι εμείς αξιόλογο νομικό επιτελείο. Ο κ. Τζήμας δεν είναι άμοιρος ευθυνών για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στον σύλλογο, από αξιοπρέπεια μέχρι ζημιά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου».

Για το αν η Ερασιτεχνική ζήτησε ποτέ τη φορολογική δήλωσή του, όταν ήρθε:

«Τον κ. Τζήμα που λέει για 160 άτομα, τον ψήφισαν 114. Τότε ήταν καλά. Τώρα θέλει δημοψήφισμα. Αν έβγαινε ένας Κολόζος τρελός και έλεγε τα πράγματα για τον κ. Τζήμα, θα πέφτανε να με φάνε όλοι, γιατί έσπευσαν όλοι και τον στήριξαν.

Όταν ζητήθηκε από τον κ. Τζήμα να καταθέσει εγγυητική επιστολή 150.000 ευρώ, γύρισε και μας είπε ότι θα βγει έξω να μιλήσει στον κόσμο και θα μας πάρουν με τα παλούκια. Όταν αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι δεν έχει χρήματα, τον καλέσαμε να μας φέρει οικονομικά στοιχεία και μας έφερε κάτι χαρτιά, που δεν αποδείκνυαν κάτι και μας είπε να βγούμε έξω από τα γραφείο να παλέψουμε.

Όποτε βρίσκεται στα δύσκολα, απειλεί με μηνύσεις, γιατί δεν έχει στοιχεία. Ό,τι σας λέω είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά. Όποτε του ζητήθηκε να δεσμευτεί στον σύλλογο, όλο το απέφευγε. Και στην πρόταση μομφή απειληθήκαμε, ζητώντας από τον σύλλογο 40.000 ευρώ, ενώ δεν ήταν ο ίδιος παρών. Κάποιοι συνέχισαν να τον στηρίζουν, μέχρι που τον πήραν χαμπάρι και οι τελευταίοι.

 Μόνο ο κ. Ακτσιαλής έχει μείνει μαζί του και δεν ξέρω τον λόγο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν μαζί στη συνέντευξη. Δε θέλω να το πιστέψω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Πρέπει να καταλάβουμε και στις δύο ομάδες της πόλης ότι αν δε στηριχθούμε σε ντόπιους, δε θα δούμε ποτέ προκοπή, γιατί όσοι θα έρχονται θα χρεώνουν τους συλλόγους και θα αφήνουν καμένη γη.

Για το αν μπορεί να μείνει ακόμη ένα χρόνο ο Θ. Τζήμας:

«Δεν μπορεί να μείνει και ας λέει ό,τι θέλει. Όταν του δώσαμε την εξουσιοδότηση, συμφωνήσαμε ότι αναλαμβάνει για την περίοδο 2016-17»