noodles volos banner

Φάτσης: «Αποτυχημένος ο Τζήμας, δημιουργεί μόνο προβλήματα»

Στη web tv του e-thessalia και στην εκπομπή του Γιάννη Αναστασίου μίλησε ο Στέργιος Φάτσης αναφερόμενος και στα λεγόμενα του κ. Τζήμα στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης και στις εκλογές του Ερασιτέχνη το Σάββατο, επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου έχει μία αποτυχημένη πορεία στη Νίκη και πως τον ενδιαφέρει μόνο να δημιουργήσει προβλήματα και καλώντας τον να παραιτηθεί, γιατί αυτό είναι το μόνο καλό που μπορεί να κάνει στη Νίκη.

Αρχικά ο κ. Φάτσης τόνισε:

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

«Η Νίκη είναι ένα ιστορικό σωματείο και έχει μάθει να λειτουργεί με μία συγκεκριμένη κουλτούρα. Λειτουργεί πάντα με δημοκρατικά κριτήρια και ποτέ δεν έχει συρθεί σε δικαστήρια. Ο κ. Τζήμας έχει μία αποτυχημένη πορεία όλον αυτόν τον χρόνο μέσα στην ομάδα. Προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να κρατηθεί σε ένα αξίωμα, που νομίζει ότι είναι αξίωμα. Από κει και πέρα εμείς θα ακολουθήσουμε τον προγραμματισμό μας. Θα γίνουν εκλογές κανονικά αύριο, θα γίνει συγκρότηση σε σώμα τη Δευτέρα και θα βγει ένα δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα δώσει όραμα στον κόσμο της Νίκης, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και σε άλλα αθλήματα. Εμάς μας ενδιαφέρει  η Νίκη να πάει μπροστά και τον Τζήμα τον ενδιαφέρει η Νίκη να έχει προβλήματα. Αυτό το θέμα να τελειώσει διά μέσου της νομικής οδού είτε με άλλον τρόπο. Για μας Τζήμας δεν υπάρχει».

Για το αν μπορεί να μπλοκάρει ο Θ. Τζήμας τις εκλογές:

«Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή αν αυτό στέκει ή δε στέκει νομικά. Είμαι της άποψης ότι, ακόμα και να στέκει, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δημιουργήσει ένα κενό διοικητικό μέχρι ένα διάστημα. Οι εκλογές θα γίνουν ούτως ή άλλως κάποια στιγμή είτε το θέλει είτε δεν το θέλει και η κατάληξη των εκλογών θα είναι αυτή που πρέπει να είναι. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στον σύλλογο».

Για το αν έχει συμμάχους ο κ. Τζήμας:

«Κατά την προσωπική μου άποψη είναι μόνος του».

Για το αν έχει καταλάβει ότι πρέπει να φύγει από τη Νίκη:

«Πιθανόν να μην το έχει καταλάβει, γιατί οι άνθρωποι που τον στηρίξαμε και προσωπικά και θεσμικά όλο αυτό το διάστημα, με τη συμπεριφορά του τους έδιωξε από δίπλα του. Το αποτέλεσμα είναι αυτή τη στιγμή να είναι μόνος του. Αν ισχύει αυτό που λέει ότι αγαπάει την ομάδα, ότι είναι πιο Νικιώτης από κάποιους άλλους και θέλει να κάνει καλό στην ομάδα, αυτό θα είναι να παραιτηθεί. Όσο υπάρχει και κυκλοφορεί, δημιουργεί προβλήματα, γιατί, όσο δεν ξεκαθαρίζει το διοικητικό τοπίο σε σχέση με τον Τζήμα, κάποιοι άνθρωποι που έχουν όραμα για τη Νίκη δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους για το αύριο της ομάδας».

Για το ότι βγήκε να κάνει δηλώσεις πριν από το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

 «Είναι εντελώς unfair ενόψει ενός ντέρμπι να φωτογραφίζει τρεις παίκτες της ομάδας για μειωμένη απόδοση σε άλλα παιχνίδια. Κάποιος ο οποίος διοικεί μία ομάδα, δεν πρέπει να τα αναφέρει ενόψει ενός τέτοιου ντέρμπι».

Για το αν θα δώσει ο κόσμος την απάντησή του στον κ. Τζήμα στις εκλογές του Σαββάτου: «Θεωρώ ότι το καλό που μας έκανε είναι ότι μας ένωσε, γιατί κάποιοι άνθρωποι, που ήταν, ας το πούμε, σε διαφορετικά “στρατόπεδα”, γιατί δεν υπάρχουν “στρατόπεδα”, όταν έχεις μία αγάπη, αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά, συναναστρεφόμαστε μεταξύ μας και καταλήξαμε να είμαστε όχι μόνο παρέα, αλλά και στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι θετικό για την ομάδα και τον σύλλογο».

 

 

Last modified onFriday, 21 April 2017 19:58