noodles volos banner

Συμφώνησαν Μπέος-Ντούμος για τον ερχομό της Πύδνας στον Βόλο;

Για συμφωνία του Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο της Πύδνας, Γιάννη Ντούμο, κάνει λόγο ρεπορτάζ του pieriasport, με σκοπό τη δημιουργία μιας τρίτης ομάδας στον Βόλο με την ονομασία Α.Σ. Βόλου, που θα παίξει στη Γ’ Εθνική. Αν και δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι ευνόητο ότι στόχος αυτής της συμφωνίας είναι να μεταφερθεί η ομάδα της Κατερίνης στον Βόλο και να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μια είδηση η οποία δεν έχει ακόμη επαληθευτεί αλλά βλέπει το ...φως της δημοσιότητας βάσει κάποιων πληροφοριών που έχει το Pieriasport, αναφέρει τη συμφωνία Αχιλλέα Μπέου και Γιάννη Ντούμου για τη δημιουργία της τρίτης ομάδας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μετά τις δυο ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις του Βόλου, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, φαίνεται πως εκκολάπτεται μια νέα ποδοσφαιρική κίνηση, η οποία χωρίς υποχρεώσεις και οικονομικά βάρη προς τρίτους, θα αποτελέσει τη νέα δύναμη του αθλήματος στη Μαγνησία.

Το μέγεθος της δυναμικής που θα βγάλει θα προσδιοριστεί από την ανταπόκριση των φιλάθλων της περιοχής στα νέα ποδοσφαιρικά δεδομένα, τα οποία θα δημιουργηθούν, αλλά το σίγουρο είναι ότι η παρουσία των δυο ισχυρών παραγόντων του ποδοσφαίρου στην ηγεσία της επερχόμενης κίνησης, προϋποθέτουν ένα ευοίωνο μέλλον για το εγχείρημα. Οι πληροφορίες μας λένε για τον ΑΣ Βόλου με έδρα τον Βόλο και εναρκτήρια συμμετοχή στη Γ' Εθνική κατηγορία».

Last modified onTuesday, 25 April 2017 13:56