noodles volos banner

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων του καλοκαιριού στον Ρήγα

Photo Credits: mousikovagoni.com Photo Credits: mousikovagoni.com

Ώρες έχουν περάσει από την χθεσινή ιστορική, όπως χαρακτηρίζεται από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο του Βελεστίνου, Γενική Συνέλευση του Ρήγα Φεραίου, κατά την οποία αποφασίστηκε τα χρώματα, το έμβλημα και το σήμα της ομάδας να παραμείνουν αμετάβλητα και τα επόμενα χρόνια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες περί της επόμενης μέρας. 

 

Όπως έγινε γνωστό χθες, η οικογένεια Καλογήρου δε θα συνεχίσει να είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας και την νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018, κάτι που, όπως είναι λογικό, προκάλεσε πολλές συζητήσεις για το πώς οι κυανόλευκοι του Βελεστίνου θα πορευθούν τα επόμενα έτη. Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ευχάριστο το γεγονός ότι θα μείνουν κοντά στην ομάδα, με κάποια οικονομική και ηθική υποστήριξη, αλλά πλέον αναζητείται λύση, που θα "τρέξει" από το καλοκαίρι κι έπειτα και θα δώσει την ευκαιρία στον Ρήγα να συνεχίσει να βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες, όπως τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, σύμφωνα και με τους ιθύνοντες του συλλόγου, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει τον Ιούνιο, η οποία θα είναι απολογιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα, τότε θα υπάρξει κι η επίσημη παραίτηση της υφισταμένης διοίκησης, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει την πρότασή του, σχετικά με τον σύλλογο και να αποφασιστεί από τα μέλη της Συνέλευσης αν θα αναλάβει ή όχι τη διαχείριση της ομάδας.

Στις τάξεις του Ρήγα, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως την επόμενη μέρα ο σύλλογος θα συνεχίσει όσο το δυνατόν ισχυρότερος γίνεται, με τους ανθρώπους του να υποστηρίζουν πως οι κυανόλευκοι ποτέ δεν έμειναν "γυμνοί" διοικητικά, σε όλα τα χρόνια της ιστορίας τους.

Στα αγωνιστικά, οι Βελεστινιώτες αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον Πιερικό εντός έδρας, με τον Λάκη Μπακάλη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του, καθώς όλοι είναι υγιείς και χωρίς κανείς να έχει συμπληρώσει κάρτες. Σήμερα, Πέμπτη 4/5, η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής, ενώ από αύριο θα δοθεί περισσότερη έμφαση στην τακτική. Αγωνιστικός στόχος της ομάδας του Βελεστίνου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της στα τελευταία παιχνίδια, που θα συνδυαστεί και με την ανάλογη συγκομιδή βαθμών.

Last modified onThursday, 04 May 2017 22:17