noodles volos banner

Φιλοξενεί τον Πιερικό ο Ρήγας Φεραίος

Φάση από το περσινό ματς του Βελεστίνου ανάμεσα σε Ρήγα και Πιερικό Φάση από το περσινό ματς του Βελεστίνου ανάμεσα σε Ρήγα και Πιερικό

Στο γήπεδο του Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος φιλοξενεί σήμερα στις 17.00 τον Πιερικό, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους και πρέπει τουλάχιστον να προσφέρουν ένα καλό θέαμα, εφόσον είναι απαλλαγμένοι από το άγχος. Εξάλλου είναι νωπό το παράδειγμα του περσινού αγώνα, που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιζαν … πασούλες στο κέντρο από το 65’ και μετά, αφού είχε διαμορφωθεί το τελικό 2-2, με το οποίο συμβιβάστηκαν και οι δύο αντίπαλοι, που δε θέλησαν να διεκδικήσουν στη συνέχεια τη νίκη. 

Για τον Ρήγα Φεραίο θα λείψουν ο Ηλίας Γκίκας, καθώς δε μετέχει στις προπονήσεις και δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, όχι πάντως για κατεξοχήν αγωνιστικούς λόγους, αφού είναι γνωστό ότι ο παίκτης φέτος και πέρσι αποτέλεσε βασικότατη μονάδα, και ο Τάσος Τσουμπέκος. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 30 πόντους, αλλά τα στατιστικά τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, αφού ο Ρήγας έχει 33-41 γκολ αβερέιτζ, ενώ ο Πιερικός 17-29 με τη δεύτερη χειρότερη επίδοση επιθετικά στον όμιλο. Οι Βελεστινιώτες έχουν σχετικά εύκολο το γκολ, αλλά το δέχονται και εύκολα, ενώ το αντίστροφο συμβαίνει με τον Πιερικό.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μίσσας και βοηθοί του οι Αλεξόπουλος, Σταφυλάς, όλοι από τα Τρίκαλα.

Last modified onSunday, 07 May 2017 12:40