noodles volos banner

Χωρίς Κιπτίου, Γκίκα ο Ρήγας με Ολυμπιακό Β.

Οι ενοχλήσεις που νιώθουν οι νεαροί Καναβός στους κοιλιακούς και Κουσκουρίδας λόγω ενός διαστρέμματος δε φαίνονται ικανές να τους στερήσουν τη συμμετοχή τους από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο γήπεδο του Βελεστίνου. Από την άλλη δε υπάρχει τιμωρημένος, καθώς οι Γκάγκας και Μπόρας έχουν τρεις και έξι κάρτες αντίστοιχα. Φυσικά, ο Ηλίας Γκίκας και ο Κώστας Κιπτίου, που δε μετέχουν στις προπονήσεις λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση, δε θα δώσουν το παρών και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Η έλλειψη πίεσης και βαθμολογικού άγχους δίνει το δικαίωμα στον Λάκη Μπακάλη να ξαναδώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, ώστε να δείξει ότι τους πιστεύει και να διαμορφώσει γι’ αυτούς μία πιο πλήρη εικόνα ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να χαρούν το παιχνίδι και να βγάλουν στο γήπεδο το καλό τους πρόσωπο, διεκδικώντας ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο στο αποχαιρετιστήριο ματς για φέτος μπροστά στους φιλάθλους τους. Οδηγός είναι για τους Βελεστινιώτες το παιχνίδι του πρώτου γύρου, που ο Ρήγας Φεραίος ήταν πολύ ανταγωνιστικός και έχασε στο τέλος, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες για μία ώρα.