noodles volos banner

Π. Καδδάς: Από σήμερα είμαστε κι εμείς Νίκη Βόλου

Στον σύντομο χαιρετισμό του στο φιλανθρωπικό φιλικό της Τετάρτης στο Π. Μαγουλάς, ο κ. Παναγιώτης Καδδάς, πρόεδρος του ΑΣ ΑΜεΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ και Α' Αντιπρόεδρος Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ), τόνισε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Νίκης Βόλου, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους ποδοσφαιριστές της Νίκης και των Νέων Αθλητών και τον φιλικό αγώνα σήμερα και τη βοήθεια και τη συμπαράσταση, που δείχνουν προς εμάς στον δρόμο για το Euro 2017 τον Οκτώβριο. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μας. Ευχαριστώ και τον καθένα από σας ξεχωριστά που παραβρεθήκατε σήμερα εδώ και έχω να δηλώσω ως από σήμερα είμαστε κι εμείς Νίκη Βόλου».

Από τη μεριά του ο παίκτης της Εθνικής ακρωτηριασμένων, Νίκος Παπακυργιάκης, που είναι και αθλητής της ποδηλασίας και φίλος της Νίκης, επισήμανε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη αυτή τη μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστούμε και την ομάδα της Νίκης και τους Νέους Αθλητές. Ως Νίκη Βόλου που είμαστε η νέα χρονιά ευχόμαστε να είναι, όπως την ονειρευόμαστε και από τη μεριά μας εμείς ελπίζουμε να πάμε στο Euro και να φέρουμε και την πρόκριση για το Μεξικό και να είμαστε μία από τις οκτώ ομάδες. Θα το παλέψουμε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια ο κ. Καδδάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, κ. Φάτση, ενώ οι άνθρωποι της Νίκης (Β. Βενέτης, Ν. Ιμεράι και Γ. Κουτσούκης) ανταπέδωσαν, χαρίζοντας από ένα μπουκάλι κρασί και ένα βιβλίο της Νίκης στον κ. Καδδά, τον Ν. Παπακυργιάκη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των Καστελλάνων κ. Μαρία Σουρβίνου.

1venetis kaddas

1koutsoukis papakyrgiakis

1imerai 

 Ακολούθως, όλοι τους μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Β. και των Νέων Αθλητών έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

1filikoomadiki

 

Last modified onThursday, 18 May 2017 19:28