noodles volos banner

«Ο Μποτσιβάλης πίνει καφέ με άτομα που εγώ ήρθα σε κόντρα»

Ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει μία συνέντευξη Τύπου, για να ενημερώσει τον κόσμο για το τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό Βόλου προανήγγειλε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που κατηγόρησε τον κ. Μποτσιβάλη ότι πίνει καφέ με άτομα με τα οποία ο ίδιος έχει ανοικτή κόντρα.

Ο 33χρονος μάνατζερ ανέφερε ότι διαφώνησε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι με τον κ. Μποτσιβάλη και δε θέλει να μιλήσει άσχημα για κανέναν άνθρωπο, ενώ τόνισε ότι δεν ισχύει πως ο κ. Μποτσιβάλης περίμενε μόνος του κάποιες χορηγίες και κάποιους επενδυτές.

Ο κ. Τσιμπανάκος μιλώντας στον Βόλος 9.86 αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος έφερνε έσοδα στην ομάδα με χορηγίες εκτός πόλης και πως ο κ. Μποτσιβάλης πήγαινε και τις έπαιρνε, χωρίς ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας να ξέρει τίποτα.

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

«Δεν λέω ότι ο κ. Μποτσιβάλης είναι απατεώνας ούτε θέλω να του προσάψω τίποτα. Στην ομάδα πήγαιναν τα λεφτά, όχι στην τσέπη του. Και φυσικά έχει βάλει χρήματα στην ομάδα ο κ. Μποτσιβάλης. Αλλά  ο Ολυμπιακός Β. είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να υπάρχει ηθική πάνω απ’ όλα. Κάποιοι το ξέχασαν αυτό, όπως ξέχασαν ότι εγώ πήγα κόντρα σε όλους. Εγώ το έχω μάθει αυτό στη ζωή μου.

Προκαλώ όποιον έχει στοιχεία να έρθει μπροστά μου να ανοίξουμε τα χαρτιά μας και να δούμε τι έκανε ο Τσιμπανάκος και ο οποιοσδήποτε άλλος. Δεν μπορώ να είμαι κόντρα σε κάποιους ανθρώπους κι αυτός να πίνει καφέ μαζί τους. Αυτό είναι ανέντιμο προς εμένα που είμαι συνεργάτης του. Δεν είμαι υπάλληλος. Μάτωσα στον Ολυμπιακό και το οικονομικό για μένα είναι το τελευταίο. Έχω αποδείξει έμπρακτα ότι δουλεύω για το καλό της ομάδας. Αυτοί που ήταν σωτήρες, γιατί το περασμένο καλοκαίρι δεν πήγαν να πάρουν την ομάδα; Εγώ βρέθηκα πρώτος και ακολούθησε ο κ. Μποτσιβάλης. Ούτε θα αναιρέσω ότι έβαλε χρήματα ούτε θα τον πω απατεώνα, όπως τον λένε κάποιοι άλλοι. Να ξέρετε ότι έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι νικητής. Δεν κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια.

Ευχαριστώ τον Ερασιτέχνη, τον κόσμο που στήριξε και τους οργανωμένους, που στην Ιστιαία και στη Λευκάδα δεν μπορούσαν να μπουν στο γήπεδο και δεν έβγαινε κανείς έξω, για να τους βάλει μέσα. Να ξέρει ο κόσμος ποιος ήταν μπροστά και ποιος έτρωγε τα “χαστούκια”. Και δεν καπελώνω κανέναν. Εγώ δεν μπήκα στο ποδόσφαιρο να κάνω λεζάντα. Με γνωρίζει ο κόσμος.

Εγώ έβαλα στην άκρη το προσωπικό μου συμφέρον για την ομάδα. Από κει και πέρα εγώ αποχώρησα και εύχομαι οι άνθρωποι που θα τρέξουν τον Ολυμπιακό Βόλου να την πάνε καλύτερα από μένα, να κάνουν καλύτερες συμφωνίες και να φέρουν χορηγούς, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται. Ο Τζόναθαν Βαΐτσης έφερε ένα σημαντικό ποσό στην ομάδα από χορηγία, ενώ πουλούσε και διαρκείας. Έχετε δει γενικό αρχηγό να πουλάει διαρκείας Στη συνέντευξη Τύπου θα αναφέρω ποιες μεγάλες εταιρείες από την Αθήνα έβαλαν χρήματα στην ομάδα. Εγώ μιλάω με στοιχεία. Ας βγει ο κ. Μποτσιβάλης να με ξεφτιλίσει σε ποια εταιρεία τον έστειλα να πάρει λεφτά και δεν πήρε, όπως είπε. Ούτε βγήκα να τον εκθέσω, ούτε να τον βρίσω, απλώς διαφωνήσαμε. Εγώ είμαι Ολυμπιακός Βόλου. Θα πάρω το διαρκείας μου και θα έρχομαι να τον βλέπω μαζί με τον πατέρα μου.

Για το αν προτίθεται να καταθέσει πρόταση στη Γ.Σ.:

«Θέλω την ηρεμία για κάποιες μέρες και να αποφασίσουμε με τους δικούς μου ανθρώπους τι θα κάνουμε. Στη Γ.Σ. θα ειπωθούν κάποια πράγματα, είτε αρνητικά είτε θετικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι μαγαζάκι κανενός είναι μεγάλο μέγεθος και δεν μπορούμε να την ξεφτιλίζουμε την ομάδα. Όταν θα πω κάτι, θα γίνει. Αν δεν μπορώ να το υποστηρίξω, θα το πω και θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω. Να καθίσω εις βάρος της ομάδας και να κοροϊδεύω τον κόσμο, δεν το κάνω. Εγώ δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι θα κάνω πρόταση, για να πάρω την ομάδα. Να βάλω πρώτα με τους συνεργάτες μου τα πράγματα κάτω και μετά μπορεί να γίνει αυτό. Θα οριοθετήσω τα πράγματα με τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην ομάδα και αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα κάνω άνοιγμα προς τον κόσμο να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δεσμευτώ προς τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Αν μπορούμε να υποστηρίξουμε κάτι, θα το υποστηρίξουμε έμπρακτά μαζί με τους συνεργάτες μου. Αν δεν μπορούμε, καλώς να ορίσει κάποιος άνθρωπος και εγώ να βοηθήσω. Δεν μπορώ να πω όμως ψέματα στον κόσμο και να υποσχεθώ κάτι». 

Last modified onThursday, 15 June 2017 09:35