noodles volos banner

Θέλουν λύση πριν τη Γ.Σ. στον Ολυμπιακό Βόλου

Η κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστή στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού Παναγιώτης Μποτσιβάλης και Ευριπίδης Τσιμπανάκος τα «έσπασαν» οριστικά και το γυαλί δεν ξανακολλάει λόγω διαφοράς φιλοσοφίας για το πώς πρέπει να στηθεί η ομάδα της σεζόν 2017-18.

Αν και οι δυο κάνουν λόγο για τον στόχο της ανόδου, διαφωνούν ως προς την επιλογή του υλικού, αλλά και του προπονητή, με τον πρώτο να θεωρεί ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί το περσινό μοντέλο με παίκτες-ονόματα, που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και οδήγησαν στην αγωνιστική αποτυχία, κοστίζοντας παράλληλα και πολλά χρήματα, ενώ ο δεύτερος πιστεύει πως κυρίως χρειάζονται ποδοσφαιριστές με βαρύ βιογραφικό και εμπειρία, για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού, αλλά και της ερυθρόλευκης φανέλας.

Παράλληλα, ο κ. Μποτσιβάλης θεωρεί ότι ο κ. Τσιμπανάκος θέλει να έχει το πάνω χέρι σε όλα και να τον … καπελώνει, ενώ ο ίδιος πρέπει ν’ αναλάβει το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος στις πλάτες του, κάτι που συνεπάγεται, όπως πιστεύει, ότι επιβάλλεται να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα.

Όλ’ αυτά πλέον έγιναν κατανοητά από τον κόσμο του Ολυμπιακού Β., που ανησυχεί και περιμένει να δει ένα φως στο βάθος του τούνελ και κυρίως να μην υπάρχει διχασμός στις τάξεις των φιλάθλων λόγω της κόντρας των δύο ισχυρών πόλων της περσινής ομάδας. Το ίδιο επιθυμεί και η διοίκηση του Ερασιτέχνη, που τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έχει προγραμματίσει να ανακοινώσει τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης στις 3 Ιουλίου, ενώ παράλληλα σκοπεύει να πάρει θέση με νέα επίσημη ανακοίνωση για όσα γεγονότα προηγήθηκαν, δίνοντας για μία ακόμη φορά ένα ενωτικό στίγμα, αφού ο Ερασιτέχνης είναι θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών του συλλόγου.

Στόχος των παραγόντων του Ερασιτέχνη είναι να έχει τελειώσει το ζήτημα για το πώς και με ποιους θα πορευθεί η ποδοσφαιρική ομάδα πριν τη Γ.Σ., αφού η άποψη που επικρατεί είναι πως, αν πάνε δύο διαφορετικές προτάσεις στο κορυφαίο όργανο του συλλόγου, τότε ο κόσμος θα διαιρεθεί και αυτό θα είναι πολύ κακό. Βέβαια, η Γ.Σ. είναι το κυρίαρχο όργανο και δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να κάνει καμία εισήγηση προς αυτή ούτε  να προκρίνει κάποια πρόταση, αντίθετα θα σεβαστεί απόλυτα τη βούληση της πλειοψηφίας των μελών, κάτι που έχει τονίσει στις δηλώσεις και ο κ. Νίκος Τσεκούρας. Ωστόσο, σκοπός είναι να έχει βρεθεί η λύση μέσα από συζητήσεις και προσωπικές επαφές και φυσικά με τη μελέτη των όποιων προτάσεων πιο μπροστά και η Γ.Σ. απλώς να επικυρώσει αυτή τη λύση.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένονται οι προτάσεις τόσο του κ. Μποτσιβάλη όσο και του κ. Τσιμπανάκου.  Ο πρώτος λένε οι πληροφορίες-εξάλλου το προανήγγειλε- πως θα καταθέσει πολύ σύντομα έγγραφη πρόταση, πολύ πιθανόν και μέχρι τη Δευτέρα, ενώ ο δεύτερος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, για να σκεφτεί τι θα πράξει.

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 17 June 2017 00:36