Logo
Print this page

Ποντάρουν πολλά στη νέα Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

Η σύνθεση της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου έγινε γνωστή σήμερα, με τον καθένα πλέον να έχει τον δικό του ρόλο και άπαντες να σηκώνουν μανίκια, για να δουλέψουν με στόχο το καλό της ομάδας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι όλο το προηγούμενο διάστημα τα ίδια άτομα δεν αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, για να βάλουν τα θέματα της ομάδας σε μία σειρά.

Στη Νίκη ποντάρουν πολλά στο κύρος και στις γνωριμίες των άφθαρτων προσώπων που μπήκαν στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ώστε να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κοινά, και δεν υπολογίζουν μόνο στο οικονομικό κομμάτι και τι μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας.

Αυτό που συζητείται έντονα ακόμη, τέσσερις μέρες μετά τη Γ.Σ., όπου εγκρίθηκε το πλάνο για το ποδόσφαιρο, είναι η ηρεμία και η ομοψυχία που είχε ο κόσμος στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας και ότι η διαδικασία τελείωσε σε λογικά χρονικά πλαίσια, ενώ άλλες φορές διατυπώνονταν ενστάσεις επί ενστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι πείστηκαν από κάποια πράγματα, όπως την αναγκαιότητα να χτιστεί ένα ποδοσφαιρικό οικοδόμημα από τη βάση, και κυρίως ότι φέτος θα υπάρχει σοβαρότητα και υγεία.

Αυτά τα στοιχεία παράλληλα με την οργάνωση και την πολλή δουλειά, αλλά και την αλήθεια προς τον κόσμο (χαρακτηριστική η φράση του νέου προέδρου κ. Νίκου Παπακωνσταντίνου ότι δε θα εισρεύσουν εκατομμύρια) εκτιμάται ότι μπορούν να πείσουν περισσότερα άτομα να έρθουν κοντά στη Νίκη και να βοηθήσουν, βλέποντας ότι υπάρχουν κάποια εχέγγυα για σωστή λειτουργία της ομάδας. Αυτό θα δημιουργήσει την αίσθηση ότι υπάρχει μία προοπτική για κάτι καλύτερο μέσα από τη λογική της πορείας βήμα με βήμα.

«Οι στόχοι, όταν δουλεύεις σωστά, έρχονται και σε βρίσκουν και δεν τους κυνηγάς εσύ», είπε πρόσφατα σε μία δημόσια τοποθέτησή του στο Blue Heart ο γενικός γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Κουτσούκης, θέλοντας να δείξει ότι από τη νέα διοίκηση δε θα ακουστούν μεγάλα λόγια και θα έχει χαμηλά την μπάλα.

Σημαντικό είναι επίσης να μην υπάρχει απαξίωση και διάθεση για εύκολη και ανέξοδη κριτική, καθώς έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία, ενώ μεγάλη αξία έχει να κατανοήσουν άπαντες ότι όσοι ανέλαβαν να διοικήσουν επιθυμούν να αντιπροσωπεύσουν το σύνολο των Νικιωτών και δεν ανήκουν σε κάποιο στρατόπεδο ή τάση, αλλά είναι μόνο Νίκη. 

Last modified onFriday, 16 June 2017 23:12
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]