Logo
Print this page

Συμφωνία ανάμεσα σε Μποτσιβάλη και Ζιώγα

Οριστική είναι η συμφωνία ανάμεσα σε Ζιώγα και Μποτσιβάλη, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports. Οι δύο άντρες μετά από συνάντησή τους έδωσαν τα χέρια και σε περίπτωση τελικά που ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας, ο Λαρισαίος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο των ερυθρολεύκων, επιστρέφοντας στον Βόλο μετά από 10 χρόνια, αφού τελευταία φορά είχε κοουτσάρει τον Εθνικό Ολυμπιακό (γιατί υπήρχε ταυτόχρονα στη Β’ Εθνική και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός Β.) στη Γ’ Εθνική το 2007 στα πρώτα έξι ματς από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Νοέμβρη εκείνης της χρονιάς, έχοντας προηγουμένως κερδίσει την άνοδο από τη Δ’ Εθνική.

Ο Μιχάλης Ζιώγας είναι 55 ετών και μετά τη μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα έχει καθίσει, πέρα από τη Δ’ Εθνική (δεν έχουν καταγραφεί στατιστικά οι παρουσίες του), 146 φορές σε πάγκους ομάδων σε Β’ και Γ’ Εθνικής με ρεκόρ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας 44 νίκες, 45 ισοπαλίες και 57 ήττες.

Παράλληλα,να τονιστεί ότι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης προχωρά τον σχεδιασμό του, έχοντας επαφές και με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της ομάδας, και με τους πιο έμπειρους και τους νεότερους, στους οποίους έχει αδυναμία και μάλιστα «κάρφωσε» πρόσφατα με δηλώσεις του τους προπονητές πριν τον Κώστα Μπράτσο ότι δεν τους χρησιμοποιούσαν. Τα αδέρφια Κόκκα, ο Σκανδάλης, ο Παπαϊωάννου, ο Μπουργάνης είναι βέβαιο ότι είναι στο πλάνο του κ. Μποτσιβάλη, για να μείνουν στην ομάδα. 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]