noodles volos banner

Συμφωνία με μία δεκάδα παικτών για παραμονή στη Νίκη

Την αθόρυβη δουλειά της συνεχίζει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου στη Νίκη Βόλου, που, όπως έχει υποσχεθεί στο τέλος αυτής της βδομάδας θα κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις στο καινούριο σάιτ της ομάδας.

Οι ανακοινώσεις αυτές θα αφορούν την παραμονή μίας δεκάδας παικτών, που ήθελε η διοίκηση και το τεχνικό δίδυμο Ξηροφώτου-Μπούις να μείνουν. Μέσα σ’ αυτή τη δεκάδα υπολογίζονται και οι νεαροί Ματθαίου, Βουρδάκης, Ράπτης και Τσιανάκας, που ήταν δεδομένο ότι θα συνέχιζαν, και υπάρχουν και άλλοι έξι πιο έμπειροι φυσικά, που έδωσαν εξετάσεις και ποδοσφαιρικά και όσον αφορά τον χαρακτήρα τους τη σεζόν που πέρασε. Η συμφωνία μαζί τους αποτελεί την πρώτη επιτυχία της νέας διοίκησης, καθώς ποτέ δεν είναι εύκολο να πειστούν παίκτες, που ήταν επί μήνες απλήρωτοι να συνεχίσουν στην ίδια ομάδα, η οποία είχε αδιαφορήσει γι’ αυτούς παντελώς και τους είχε αφήσει μόνους τους να παλεύουν. Το γεγονός ότι μένει ένας βασικός κορμός από πέρσι είναι σημαντικό και για το γρήγορο δέσιμο της ομάδας.

Από κει και πέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγες μέρες το τεχνικό τιμ, μάλιστα πριν την έναρξη λειτουργίας του σάιτ. Βέβαια, είχε γίνει γνωστό στη Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουνίου ότι Ξηροφώτος και Μπούις θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο. Ωστόσο, θα ανακοινωθούν και τα δύο άτομα που θα τους πλαισιώσουν, που θα είναι αφενός ο Χρήστος Κοντοβάς και αφετέρου ένας Κύπριος συνεργάτης του Μπούις κατά τη θητεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, θα μάθει ο κόσμος και το όνομα του νέου υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου, που θα αναλάβει κυρίως το επικοινωνιακό κομμάτι στα Μ.Μ.Ε. και μάλιστα θα εργάζεται αφιλοκερδώς, αφού είναι και οπαδός της Νίκης και γνωστός στους Νικιώτες φιλάθλους, ενω είχε διατελέσει και στο παρελθόν επί Περικλή Αμανατίδη στο ίδιο πόστο.

Παράλληλα, θα γίνουν και κάποιες κινήσεις, για τις οποίες μπορεί να μη βγει επίσημη ανακοίνωση, αλλά έχουν τη δική τους σημασία, αφού θα αγοραστούν καινούρια επαγγελματικά πλυντήρια κα στεγνωτήρια και θα μεταφερθούν στο Πανθεσσαλικό.

Για το τελευταίο, είναι αλήθεια ότι οι διοικούντες της Νίκης βλέπουν ότι το θέμα της παραχώρησής του καθυστερεί και ενδέχεται να καθυστερήσει κι άλλο, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου έχει παραχωρητήριο μέχρι το τέλος Ιούλη κι αυτό ίσως αποτελέσει ''πάτημα" για μία έτσι κι αλλιώς βραδυκίνητη δημόσια υπηρεσία, όπως είναι τα Τουριστικά Ακίνητα, να πηγαίνει προς τα πίσω το ζήτημα. Βέβαια, πιέσεις ασκούνται καθημερινά, ακόμη και πολιτικές. Κανείς ασφαλώς δε θέλει να σκέφτεται ότι θα παραχωρηθεί και εγγράφως το Πανθεσσαλικό τον Αύγουστο (ως γνωστόν υπάρχει προφορική διαβεβαίωση, που δεν εξασφαλίζει όμως κάτι), αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού των διοικούντων υπάρχει πλέον κι αυτή η πιθανότητα, κάτι που πηγαίνει πίσω τον γενικότερο σχεδιασμό και παρατείνει την αγωνία στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Από κει και πέρα το γήπεδο του ΟΣΕ αποκτά ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, ενώ αναμονή υπάρχει για το Π. Μαγουλάς και κατά πόσο θα πετύχει η επανασπορά.