noodles volos banner

«Ο Μποτσιβάλης δεν μπαίνει σε ψηφοφορία, υπέγραψα για 1+1»

Το ότι έχει υπογράψει συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου για έναν συν έναν χρόνο όσον αφορά την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας και πως δε δέχεται το πλάνο που κατέθεσε να μπει σε ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση, τόνισε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Astra. Ακόμη, σημείωσε πως δε γίνεται να υπάρξει πάνω από μία πρόταση στη Γ.Σ. και νομικά και ηθικά, ενώ έκανε λόγο για αρχή ενός ανδρός, εννοώντας τον εαυτό του, σε περίπτωση που είναι πάλι αυτός ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων.

Ο κ. Μποτσιβάλης μίλησε:

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

1botsimaredis1botsiastra

11botsiastra

Ακόμη ο κ. Μποτσιβάλης έκανε μία αναδρομή για την περσινή σεζόν και είπε ότι είχε ζητήσει από την αρχή της περασμένης χρονιάς μία ομάδα γρήγορη, κάτι που δεν έγινε. Ακόμη κατηγόρησε τον κ. Τζαναβάρα, ότι παρόλο που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ηθικός και τίμιος, δεν είχε την πυγμή να επιβληθεί. «Είσαι στρατηγός, κόβεις κεφάλια στην αρχή. Αλλά δεν το έκανε και εν μέσω πρωταθλήματος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην επιλογή του κ. Καβακά από τον κ. Τσιμπανάκο, με σκοπό να φτιάξει κυρίως τα αποδυτήρια.

Πέρα απ’ αυτά επανάλαβε ότι αν δεν πάρει φέτος την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου, θα αποχωρήσει: «Πέρσι πήγα εκτάκτως στη Γ.Σ. και είπα όποιος θέλει να αναλάβει και εγώ θα τον στηρίξω. Δε μίλησε κανένας και αναγκαστικά μπήκα μπροστά. Τότε τους είπα ότι θα κάνω μία αξιόλογη ομάδα και δεν είπα ότι θα ανέβω. Εκ των υστέρων το είπα, επειδή είδα ότι πήραμε πολλούς παίκτες. Τώρα λέω ότι αν δεν ανέβω, θα είμαι ένας απλός υποστηρικτής της ομάδας και δε θα ασχοληθώ ξανά από τη θέση του προέδρου».

Last modified onMonday, 26 June 2017 17:50