noodles volos banner

Κάνει πάλι προσπάθεια προσέγγισης Κουφιδάκη και Τσιμπανάκου ο Ν. Τσεκούρας

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή προπόνηση του Sport Fm 89.5, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. Νίκος Τσεκούρας τόνισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια προσέγγισης των Γιάννη Κουφιδάκη και Ευριπίδη Τσιμπανάκου, για να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ επισήμανε ότι τους έδωσε τη δυνατότητα στη Γ.Σ. ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ν’ αναλάβουν, αλλά απάντησαν ότι δεν μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος. Γι’ αυτό θα έπρεπε, εφόσον δεν μπορούσαν μόνοι τους, να δείξουν διαλλακτικότητα και διάθεση συνεργασίας, όπως σχολίασε, κι όχι να θέλουν να επιβάλουν την άποψή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τσεκούρας:

Απόδοση: magnesiasports

«Η Γ.Σ. έδειξε τη δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου, παρόλη τη στεναχώρια που έχουμε όλοι μας και τον προβληματισμό μας. Δείξαμε ότι είμαστε κοντά στην ομάδα. Τα μέλη του συλλόγου ήταν εκεί και γράφτηκαν αρκετά και όλοι δώσαμε τον λόγο μας ότι θα φέρουμε 3-4 φίλους να γραφτούν μέλη.

Έγινε μία προσπάθεια συνένωσης των δυνάμεων. Είναι λίγο δύσκολο. Διαρχίες και τριαρχίες δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο έχει λόγο ο πρόεδρος, είναι λογικό. Δεν μπορούμε να στήνουμε κάλπες για το ποιον θέλουμε προπονητή και παίκτες.

Ο κ. Κουφιδάκης είχε όλη την καλή πρόθεση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Κι εγώ πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει. Θα κάνω προσπάθεια από σήμερα να τον βρω, για να μιλήσουμε, γιατί νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό».

Για το αν διαγράφει το όνομα του κ. Τσιμπανάκου:

«Εγώ δε διαγράφω κανέναν, αλλά πρέπει να είμαστε με διακριτούς ρόλους ο καθένας. Δεν μπορείς, όταν κάνεις ένα συνεταιρισμό, να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου. Δεν υπάρχει έτσι συνεννόηση».

Για ποιον λόγο οι κ.κ. Τσιμπανάκος και Κουφιδάκης επέμεναν να πάρουν την ομάδα, ενώ δήλωσαν στη Γ.Σ. ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν:

«Από τη στιγμή που δεν μπορείς μόνος σου και ζητάς και τη βοήθεια και κάποιου άλλου, εκεί πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και να συνεργαστείς. Τους δώσαμε πολύ χρόνο. Έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το πράγμα. Ο κ. Μποτσιβάλης τους έδωσε τη δυνατότητα να αναλάβουν αυτοί. Έπρεπε εκείνη την ώρα να πουν ότι αναλαμβάνουν».

Για την επόμενη μέρα στην ποδοσφαιρική ομάδα:

«Ο κ. Μποτσιβάλης ανέλαβε μία μεγάλη ευθύνη. Ο Ολυμπιακός Β. πρέπει να βγει στη Β’ Εθνική. Το πώς θα βγει είναι δικό του πρόβλημα. Δεν έχει φέτος δικαιολογία, γιατί είναι μόνος του και δεν τον εμποδίζει κανένας. Εγώ θα ξανακάνω μία προσπάθεια να προσεγγίσω τον κ. Τσιμπανάκο και τον κ. Κουφιδάκη να βοηθήσουν είτε με λιγότερα χρήματα είτε με τις γνώσεις τους. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε κι όλοι πρέπει. Αλλά ο κ. Μποτσιβάλης που πήρε την ευθύνη, πρέπει να δημιουργήσει μία ομάδα πρωταθλητισμού. Αν θέλαμε μόνο μία ομάδα Γ’ Εθνικής, την έκανε μόνος του και ο Ερασιτέχνης.

 Μέσα στη βδομάδα θα σχηματιστεί μία Δ.Ε., στην οποία θα συμμετέχει και ο Ερασιτέχνης, για να ελέγχει όχι το αγωνιστικό, στο οποίο δεν μπερδευόμαστε, αλλά το διοικητικό και το οργανωτικό κομμάτι, γιατί τις υπογραφές τις βάζουμε εμείς. Από κει και πέρα δε θα αφήσουμε κανέναν σε χλωρό κλαρί και θα βοηθήσουμε όλοι να ανέβει η ομάδα κατηγορία».