noodles volos banner

Με το μυαλό στην "πρώτη" και τις μεταγραφές στη Νίκη

Με τουλάχιστον 20 παίκτες εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί στην πρώτη της συγκέντρωση της τη Δευτέρα 31 Ιουλίου η Νίκη, που θα γίνει πιθανόν στο Πανθεσσαλικό.

Αυτή τη στιγμή οι κυανόλευκοι μετρούν έντεκα παίκτες, αφού ανανέωσαν οι βασικοί Παπαδήμας, Δημολιός, Μέτσε, Βέργος και Τζήμας και οι νεαροί Βουρδάκης, Ματθαίου, Τσιανάκας και Ράπτης, ενώ αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Μένιος Θεολόγης και ο επιθετικός χαφ Γιώργος Ιορδανίδης, που επέστρεψε στους κυανόλευκους. Όμως, εκτός του ότι θα μπουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδα οι Σφονδυλιάς (στόπερ) και Τασιάς (τερματοφύλακας), θα ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές, ενώ θα ανέβουν για προπονήσεις και κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες από τους Νέους Αθλητές.

Εν τω μεταξύ παρελθόν από τη Νίκη αποτελεί ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ενώ, ως γνωστόν, από την ομάδα έχουν αποχωρήσει και οι Ναουμίδης, Νικλητσιώτης, Μαλακασιώτης (τραυματίστηκε στην προετοιμασία του Πλατανιά), Πετράκος και Παρασκευαΐδης, ο οποίος θα είναι προπονητής μόνο στην ακαδημία. Απομένει να δούμε τι θα γίνει με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Κόλα, ο Αλεξανδρής και ο Παπαγεωργίου.

Από την Πέμπτη 27 του μηνός και για ένα τριήμερο υπάρχουν δοκιμαστικά παικτών, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη το γήπεδο, ενώ όλοι βρίσκονται σε αναμονή κάποιων σημαντικών μεταγραφών, όπως του Τζιώρα, που ενδέχεται να συμπαρασύρει και την έλευση κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών, όπως του Ψιάνου, το όνομα του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι.

Άπαντες περιμένουν τις ανακοινώσεις, που θα δώσουν ώθηση και στον κόσμο, για να δώσει δυναμικό παρών στην πρώτη της ομάδας την επόμενη Δευτέρα, όπως συνηθίζει άλλωστε όλα τα χρόνια. 

Last modified onTuesday, 25 July 2017 23:15