noodles volos banner

Πρώτο φιλικό στον Βόλο με Παγασητικό για Ολυμπιακό

Την Κυριακή το πρωί αναχωρεί για τη Σαμαρίνα των Γρεβενών ο Ολυμπιακός Βόλου, για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε ένα προπονητικό κέντρο που επελέγη με βασικό κριτήριο ότι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν κατ’ αποκλειστικότητα τη χρήση του γηπέδου και θα κάνουν τη δουλειά που θέλει ο Μιχάλης Ζιώγας απερίσπαστοι και χωρίς τον κίνδυνο να υπάρχουν κάποια απρόοπτα από τη συνύπαρξη με άλλη ομάδα.

Η βολιώτικη ομάδα θέλει να βάλει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά, που θα είναι εξίσου απαιτητική, αφού μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Ασφαλώς ο Λαρισαίος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή το σύνολο του ρόστερ, αναμένοντας τον ερχομό κάποιων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά, για να ολοκληρωθεί, αλλά σίγουρα μέχρι στιγμής υπάρχει ένα καλό υλικό, που θα εμπλουτιστεί κι άλλο τις επόμενες μέρες, αλλά πιθανόν και μετά την επιστροφή της ομάδας στον Βόλο.

Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 11 Αυγούστου, ενώ την επομένη, δηλαδή το Σάββατο 12 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Παγασητικό, που θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΘ.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Παρασκευή έγιναν νέα εργομετρικά στο Πανθεσσαλικό αυτή τη φορά από τους ανθρώπους της AlterLife Absolute, αφού είναι διαφορετικά τα εργαστηριακά εργομετρικά απ’ αυτά του γηπέδου.

 

Last modified onMonday, 31 July 2017 10:45