noodles volos banner

Νίκησε με 5-0 ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πρώτο φιλικό τον Σαρακηνό

Το πρώτο γκολ του Γ.Σ. Αλμυρού πέτυχε στο φιλικό με τον Σαρακηνό ο Π. Κοντοβάς Το πρώτο γκολ του Γ.Σ. Αλμυρού πέτυχε στο φιλικό με τον Σαρακηνό ο Π. Κοντοβάς

Καλά στοιχεία έδειξε ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πρώτο του φιλικό κόντρα στον Σαρακηνό, του οποίου επικράτησε με 5-0. 

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ξεκίνησε το ματς με τον Κοντογεωργάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ήταν με φορά από τα δεξιά προς τ’ αριστερά οι Καψιώτης, Δημουλάς, Κόκκας, Τσιάτσιος. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Π. Βούλγαρης και Θωμαΐδης και πίσω από τον φορ Παναγιώτη Κοντοβά κινούνταν οι Κωτσιαρίδης στον άξονα, αριστερά ο νεαρός Πρατής και δεξιά ο Κρανάς σε σύστημα 4-2-3-1. Στο 30’ μπήκε  Τσομπανόπουλος στη θέση του Κοντογεωργάκη.

Στην επανάληψη ο Τσομπανόπουλος συνέχισε στο τέρμα και στο 60’ έδωσε τη θέση του στον Σταυράκη. Από κει και πέρα στην άμυνα ήταν ο Αράπης (16χρονος παίκτης που ήταν πέρσι στη Δήμητρα), Παυλίδης, Τσόγκας, Μπαρούτας. Στο κέντρο ανασταλτικό ρόλο είχαν ο Σαββίδης και ο πιτσιρικάς Τετριμίδας, ενώ δεκάρι ήταν ο Κιπτίου, αριστερά ο Βουτσίτσεβιτς, δεξιά ο Φαράντος (είχε μπει  από το 40’ στη θέση του Καψιώτη) και στην κορυφή ο Φλίγκος. Απόντες ήταν ο τραυματίας Κυριάκος και ο Αραμπατζής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Σαρακηνός κατέβηκε με τον Γράντα ως τερματοφύλακα, Ρέλο, Ντούρο (πλάγιοι μπακ), Γιαμαλή και Τσαγγαρά (στόπερ) στην άμυνα, Θάνο και Ρακή αμυντικά χαφ, μπροστά τους τον Γιάννη Κοντοβά στον άξονα, τον Μαστακούλη δεξιά και τον Σιδηρόπουλο αριστερά, ενώ στην κορυφή ήταν ο Τσιουρής. Έπαιξαν και οι Κοντογιάννης, Κουσκουρίδας, Τσαρδακάς, Κόντρα (υπό δοκιμή), Δουλάς, Λαρίσης, Μελίσης, Μουράβας.

 Τα γκολ

Στο 4’ από βαθιά μπαλιά του Κρανά, ο Κοντοβάς βγήκε στο τετ-α-τετ, κινούμενος στην πλάτη της άμυνας και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γράντα για το 1-0. Τα τελευταία τέσσερα γκολ μπήκαν από το 70’ έως το 87’. Αρχικά ο Κιπτίου με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μουράβα για το 2-0 και στο 72’ από τα αριστερά ο Βουτσίτσεβιτς έβγαλε τον Φλίγκο μόνο με τον τερματοφύλακα του Σαρακηνού και ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-0. Στο 84’ ο Φαράντος μετά από ένα δύο με τον Σαββίδη έκανε την μπαλιά για τον Κιπτίου, που με κοντινό πλασέ σημείωσε το 4-0, για να κλείσει το σκορ στο 87’ ο Φαράντος. Ο  Σταυράκης έδωσε την μπάλα με τα χέρια στον Φλίγκο που βρισκόταν στα δεξιά του κέντρου. Αυτός έκανε μία κούρσα και μόλις μπήκε στην περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ στον Φαράντο που σκόραρε. 

Νίκος Μπιντέλας

Last modified onMonday, 07 August 2017 00:25