Logo
Print this page

Προκλητική δήλωση Μπέου για Νίκη κι Ολυμπιακό

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στον Arena Fm της Θεσσαλονίκης σήμερα και όταν ρωτήθηκε για το ποδόσφαιρο στον Βόλο, προκάλεσε τους οπαδούς των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, της Νίκης και του Ολυμπιακού, προβλέποντας εμμέσως πλην σαφώς ότι οι ομάδες τους θα σβήσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και θα έχουν μόνο ακαδημίες, γιατί ο Ν.Π.Σ. Βόλος θα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης. Παράλληλα, προανήγγειλε και φιλικό στον Βόλο με τον ΠΑΟΚ για φιλανθρωπικούς σκοπούς στις 30 Αυγούστου.

Αναλυτικά η δήλωση Μπέου:  "Η καινούργια ομάδα του Βόλου θα παίξει στη Γ' Εθνική και σε τρία χρόνια θα τη δείτε πολύ ψηλά. Θα ενώσει όλο τον Βόλο και θα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου έχουν ιστορία που δεν σβήνει από κανέναν, αλλά θα ασχολούνται με τις ακαδημίες, το πόλο, το μπάσκετ και αυτά τα αθλήματα, βγάζοντας παίκτες και ταλέντα της περιοχής.

Αυτό θα γίνει στο τέλος και οι αντιδράσεις 300 ή 500 ατόμων για τη δημιουργία της νέας ομάδας θα μειωθούν, μόλις τη δουν να κερδίζει και να ανεβαίνει κατηγορίες, γιατί οι άνθρωποι που την ανέλαβαν είναι χαμηλών τόνων. Θα παίξουμε φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 30 Αυγούστου και τα έσοδα θα πάνε στο Ορφανοτροφείο Βόλου «Φλόγα» και στην ΕΛΕΠΑΠ, που φιλοξενούν 37 παιδάκια και ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ που δέχθηκε να έρθει στον Βόλο".

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]