Logo
Print this page

Νίκησε με 10-0 τον Παγασητικό ο Ολυμπιακός Β.

Ο Σεχολάρι σημειώνει το 3-0 Ο Σεχολάρι σημειώνει το 3-0

Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον αδύναμο Παγασητικό στο Πανθεσσαλικό έληξε με σκορ μαμούθ, αφού οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 10-0. Ο Μιχάλης Ζιώγας είδε τους παίκτες του να είναι ορεξάτοι, αν και ο αγώνας δεν ήταν ιδιαίτερων απαιτήσεων, όμως και η μεγάλη διάθεση των ποδοσφαιριστών έχει τη δική της σημασία αυτήν την περίοδο που τα πόδια είναι πολύ βαριά. Να σημειωθεί ότι δε χρησιμοποιήθηκαν καθόλου ο Καραγκιολίδης και ο Καράμπελας, που προφυλάχθηκε, γιατί ένιωθε ενοχλήσεις.

Τα πέντε γκολ του πρώτου μέρους πέτυχαν οι Καράνταγλης (αυτογκόλ), δύο ο Σεχολάρι και από ένα οι Ευθυμιάδης, Βαρούχας, ενώ τα πέντε του δευτέρου οι Αλαμάνης, Τσουκαλάς (αυτογκόλ), Σέττος, Αγγελής με πέναλτι και Μέμος. 

Η διάταξη του Ολυμπιακού Β. στο πρώτο μέρος

Ο Ολυμπιακός Β. ξεκίνησε με τον Κούτσικο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ήταν οι Καραμπάς (δεξιά), Ανδρέας Κόκας (αριστερά), Νόνης και Κραγιόπουλος (στόπερ). Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς με τον Θέο μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο, ενώ στα πλάγια ήταν οι Ευθυμιάδης στα δεξιά και Βαρούχας στα αριστερά, που από ένα σημείο άλλαξαν αμοιβαία θέσεις. Τέλος φορ ήταν ο Σεχολάρι. 

Η διάταξη του Ολυμπιακού Β. στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε  με νέα πρόσωπα τους Αλαμάνη, Δήμο Κόκκα, Παπαϊωάννου, Λούγκο και Μέμο. Συγκεκριμένα, ο Κούτσικος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Παπαϊωάννου αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και οι Κραγιόπουλος, Νόνης και Ανδρέας Κόκας συνέχισαν από το πρώτο μέρος στην άμυνα. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Λούγκος και Δήμος Κόκκας και πίσω από τον φορ Αλαμάνη σε μία ευθεία ήταν οι Θέος στον άξονα, Μέμος στα δεξιά και Ευθυμιάδης στ’ αριστερά.

Λόγω τραυματισμού στη γάμπα από κλοτσιά αντιπάλου ο Ανδρέας Κόκας αποχώρησε στο 52’ και στο γήπεδο μπήκε ο Αγγελής, που έπαιξε επίσης ως αριστερό μπακ. Στο 58’ πέρασαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο οι Σέττος και Καρβούνης στη θέση των Ευθυμιάδη και Θέου. Ο Καρβούνης τοποθετήθηκε στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Σέττος φορ, με τον Αλαμάνη να παίζει ελαφρώς πιο πίσω. Στο 65’ οι Φραγκογιάννης και Πατσής εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και βγήκαν οι Κραγιόπουλος και Νόνης. Ο Παπαϊωάννου μετατέθηκε στο κέντρο της άμυνας, όπου πήγε και ο νεοεισελθών Πατσής και ο Φραγκογιάννης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Τελευταία αλλαγή αυτή του Αλαμάνη με τον Ζάχο στο 70’, που έπαιξε ως κεντρικός μέσος.

Η διάταξη του Παγασητικού

Ο Παγασητικός είχε κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντίνου, που είναι παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, και στην άμυνα τριάδα τους Γκατζούνα, Καράνταγλη και Ξηρομερίτη. Όλη την πλευρά στο 3-5-2 έπαιζαν οι Ρούσσας στ’ αριστερά και Σίμος στα δεξιά, μπροστά από τα στόπερ ήταν ο Τσούτσας και ως εσωτερικοί μέσοι οι Μπραχόλι και Τσουκαλάς. Τέλος, επιθετικό δίδυμο ήταν οι Καραγιώργος και Μαρούγκας.

Για την ομάδα του Χρήστου Καψιώτη έπαιξαν και οι: Π. Χριστογιαννούλας, Δ. Χριστογιαννούλας, Κυρίτσης, Χαλκίδης, Μαρούφ, Γιαννακόπουλος, Μπαρδής, Βουρδάκης, Ζιώγας

Οι φάσεις του πρώτου μέρους

Στο 1’ το δυνατό αριστερό σουτ του Ευθυμιάδη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 8’ ο Καράνταγλης στην προσπάθειά του να διώξει μετά από συρτή σέντρα του Ανδρέα Κόκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 11’ ο Σεχολάρι βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, ο Κωνσταντίνου τον έκλεισε με γρήγορη έξοδο και τον ανάγκασε να δώσει δίπλα του στον Βασίλιεβιτς κι αυτός με τη μία στον Θέο, που σούταρε, αλλά ο Κωνσταντίνου είχε επιστρέψει και έκανε νέα θετική επέμβαση, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.  

Στο 14’ ο Ευθυμιάδης πέρασε και τον τερματοφύλακα μετά από πάσα του Βαρούχα και έκανε το 2-0, ενώ στο 35’ ο Κωνσταντίνου ξαναβρέθηκε εκτεθειμένος, αφού ο Σεχολάρι βγήκε φάτσα με το γκολ και αφού του έκανε προσποίηση, πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βαρούχας σε νέο τετ-α-τετ αύξησε το σκορ σε 4-0, ενώ ο Σεχολάρι στο 45’ με δυνατό σουτ χωρίς αντίπαλο να τον μαρκάρει σημείωσε το 5-0, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Να σημειωθεί ότι στο 40’ και το 43’ είχαν χαθεί μεγάλες ευκαιρίες, πρώτα από τον Θέο σε κενή εστία και έπειτα από τον Σεχολάρι σε τετ-α-τετ μετά από μαγική πάσα του Καραμπά, που είχε συγκλίνει στον άξονα.

Οι φάσεις του δεύτερου μέρους

Στο 57’ -κι ενώ στο 47’ ο Ευθυμιάδης από πολύ πλεονεκτική θέση πήγε να… σκοτώσει τον Κωνσταντίνου και η μπάλα πήγε στα ύψη-, έγινε το 6-0. Ο Μέμος διείσδυσε από τα δεξιά και έβγαλε για τον Αλαμάνη, που πλάσαρε εύστοχα, ενώ δύο λεπτά αργότερα πολύ δυνατό σουτ του Δήμου Κόκα από μακρινή απόσταση απομάκρυνε δύσκολα ο Κωνσταντίνου.

Στο 67’ το δυνατό κοντινό σουτ του Μέμου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και για κακή τύχη του Τσουκαλά η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι, με δεύτερο αυτογκόλ έγινε το 7-0. Στο 74’ ο Σέττος είχε εύκολο έργο να ξεπεράσει τον Κωνσταντίνου και να κάνει το 8-0, ενώ ο Αγγελής κέρδισε καθαρό πέναλτι στο 76’ και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 9-0. Στο 79’ ο Καρβούνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι και αφύλακτος ο Μέμος σημείωσε το 10-0. Στο 88’ ο Σέττος σε τετ-α-τετ είδε τον Κωνσταντίνου να του λέει «όχι», όπως έκανε και άλλες πολλές φορές, όντας πάρα πολύ καλός, παρά τα δέκα γκολ που δέχτηκε, όσο παράξενο κι αν φαίνεται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Α’ ΜΕΡΟΣ): Κούτσικος, Κόκας Ανδρέας, Καραμπάς, Βασίλιεβιτς, Νόνης, Τόσκας, Σεχολάρι, Ευθυμιάδης, Κραγιόπουλος, Θέος, Βαρούχας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Β’ ΜΕΡΟΣ): Κούτσικος, Παπαϊωάννου, Κραγιόπουλος (65’ Πατσής), Νόνης (65’ Φραγκογιάννης), Ανδρέας Κόκας (52’ λ. τρ. Αγγελής), Λούγκος, Δήμος Κόκκας, Θέος (58’ Σέττος), Μέμος, Ευθυμιάδης (58’ Καρβούνης), Αλαμάνης (70’ Ζάχος)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κωνσταντίνου, Γκατζούνας, Ξηρομερίτης, Καράνταγλης, Τσουκαλάς, Τσούτσας, Μπραχόλι, Ρούσσας, Μαρούγκας, Καραγιώργος, Σίμος

Έπαιξαν και οι: Π. Χριστογιαννούλας, Δ. Χριστογιαννούλας, Κυρίτσης, Χαλκίδης, Μαρούφ, Γιαννακόπουλος, Μπαρδής, Βουρδάκης, Ζιώγας

Last modified onSunday, 13 August 2017 09:38
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]