Logo
Print this page

Και τυπικά ο Βαρούχας στον Ολυμπιακό Β.

Σήμερα Σάββατο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Στέφανου Βαρούχα ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο 28χρονος μέσος, ο οποίος, αν και μπορεί να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μιχάλης Ζιώγας έδειξε ότι τον προορίζει για τα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής στο σημερινό φιλικό με τον Παγασητικό, κατά το οποίο ο Βαρούχας έδειξε ότι έχει καλό αριστερό πόδι, καλή τεχνική και πάσα και πως του αρέσει να πηγαίνει στον ένας με έναν.

Η ανακοίνωση:  "Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα του  Στέφανου Βαρούχα. Ο Στέφανος Βαρούχας γεννήθηκε στις 30/12/1989, είναι μέσος κι έχει αγωνιστεί στην Εράνη Φιλιατρών, στην Κόρινθο, στον Ηρακλή Ψαχνών, στον Ρούβα, ενώ με τον Ερμή Ζωνιανών πανηγύρισε την άνοδο από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη χρονιά 2012-2013. Στο Ερμή έμεινε και την επόμενη χρονιά, καταγράφοντας 22 συμμετοχές και έξι γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΟ Κρουσσώνα στη Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2015-16 έπαιξε στον Πανθηραϊκό, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Α.Ο Χανίων, παίζοντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας 19 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο γκολ. Συνολικά μετρά 19 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 50 στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου εύχεται στον Στέφανο Βαρούχα καλή επιτυχία με την ομάδα μας".

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]