noodles volos banner

Δοκιμάστηκαν Γελαδάρης και Πολυχρονιάδης στο Ολυμπιακός Β.-Πηλέας 6-1

Η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β. στο φιλικό με τον Πηλέα Η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β. στο φιλικό με τον Πηλέα

Οι δεξιοί μπακ Λάζαρος Γελαδάρης και Σταύρος Πολυχρονιάδης δοκιμάστηκαν στο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πηλέα, που έγινε σήμερα Πέμπτη στο ΕΑΚ. Ο πρώτος μάλιστα σε 29 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να σκοράρει στο νικηφόρο 6-1 των ερυθρολεύκων, που δεν ικανοποίησαν όσο θα έπρεπε την τεχνική ηγεσία και τους φιλάθλους τους.

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ του Γελαδάρη, για να αποκτηθεί, ενώ σε ό,τι αφορά το σύντομο λόγω ηλικίας βιογραφικό του, να σημειωθεί ότι είναι γεννημένος στις 8/12/95 κι έχει αγωνιστεί σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας από τα 17 του στη Δ’ Εθνική, κερδίζοντας την άνοδο, και ακολούθως για δύο χρόνια με την ομάδα που τον ανέδειξε στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Πύδνας Κίτρους τη σεζόν 2015-16 και πέρσι ήταν στον Πιερικό, με τον οποίον κατέγραψε τις 27 από τις συνολικά 59 συμμετοχές του στη Γ’ Εθνική.

Σε ό,τι αφορά τον Πολυχρονιάδη μπήκε ως αλλαγή στο 83’, ενώ έχει 17 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική, έχοντας αλλάξει αυτό το διάστημα τέσσερις ομάδες. Συγκεκριμένα, μετά τον Πιερικό, όπου δεν πήρε καθόλου χρόνο, έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν 15-16 στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ πέρσι η χρονιά μοιράστηκε ανάμεσα στην ομάδα της Πιερίας και τον Θεσπρωτό.

Μετά το φιλικό με τον Παγασητικό, που τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Β. και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνου αγωνίστηκε με τους αντιπάλους, το ίδιο έγινε και σήμερα με τον Κούτσικο, που έπαιξε με τον Πηλέα.

Μάλιστα απέκρουσε στο 5’ πέναλτι του Λούγκου, ενώ μετά το 0-1 με πέναλτι του Παπαπορφυρίου, που κέρδισε ο Δημόπουλος, ο Ολυμπιακός με Μέμο (21’ πεν.), Γελαδάρη (23’) και Αλαμάνη (34’) έφτασε στο 3-1 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι, που έπαιξαν  με τους θεωρητικά βασικούς τους, σκόραραν ισάριθμες φορές με Θέο στο 57’ και το 67’ και αυτογκόλ του αμυντικού Δεδούση στο 87’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Α’ μέρος): Καραγκιολίδης, Γελαδάρης (29' Φραγκογιάννης), Αγγελής, Πατσής (29' Ζάχος), Παπαϊωάννου, Λούγκος, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Μέμος, Αλαμάνης, Σέττος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Β’ μέρος): Καραγκιολίδης (67' Κωνσταντίνου), Καραμπάς, Αν. Κόκας, Κραγιόπουλος, Νόνης, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Βαρούχας (83' Πολυχρονιάδης), Ευθυμιάδης, Θέος, Σεχολάρι

ΠΗΛΕΑΣ: Κούτσικος, Χιούσι, Σιαμέτης, Αντζούρης (55' Αλβανόπουλος), Βαρσαμάς (73' Λαντί), Δεδούσης (88' Αναστασόπουλος), Παπαπορφυρίου (61' Μπάτης), Τσελεπίδης (50' Μπατσικώστας, 78' Τσακίρης), Θάνος (85' Κωνσταντέλος), Μαγγιώρος (52' Καμπέρης), Δημόπουλος (70' Ζανής)

Last modified onFriday, 18 August 2017 12:45