noodles volos banner

1-0 τα Τρίκαλα ο Ν.Π.Σ., με νέο πρόσωπο τον Μπουργάνη

Στο πρώτο του φιλικό που έδωσε στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ν.Π.Σ. Βόλος επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων, με το αποτέλεσμα σίγουρα να κάνει αίσθηση.

Στο 15’ ο Πέντα αστόχησε μπροστά στην εστία, ενώ στο 42' το πλασέ του Ηλιόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Βουτσελάς, ο οποίος στο 45’ πρόλαβε τον Μάντζη, πριν πλασάρει. Στο 63' ο Μπουργάνης, που προπονείται με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, απέκρουσε το σουτ που έγινε από τον Καπό και στο 70’ διαμορφώθηκε το τελικό το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Πίτου Γκαρσία.

Ο Ζέρης στο 78’ είδε τον Βουτσελά να αποκρούει το σουτ που έκανε, ενώ μέχρι το τέλος η κεφαλιά του Καπού στο 83’ για τους φιλοξενούμενους και το διαγώνιο σουτ από τον Μελισσόπουλο στο 87’ για τον Ν.Π.Σ. δε βρήκαν στόχο.

Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα των Τρικάλων οι Μπουντόπουλος, Χιντζίδης λόγω τραυματισμού και Τόμιτς ο οποίος είχε πρόγραμμα για τη φυσική κατάσταση.

Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλος: Πιαστόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Πατσιογιώργος, Γκαρσία.
Έπαιξαν και οι Μπουργάνης, Μελισσόπουλος, Διμηνάς, Παπαδόπουλος, Ζέρης, Δεμηρτζόγλου, Κυπαρίσσης, Τζελίδης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Παπουτσής, Μηλιώτης, Παπαεμμανουηλίδης, Ν’ Ντρι

Α Ο Τρίκαλα: Βουτσελάς, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κοτσώνης, Μυρσινιάς, Μανώλης, Τεγούσης, Αναστασόπουλος, Τσίπρας, Ζγκούρι, Ντιατά.
Έπαιξαν και οι Κατσαντώνης,Τζόκιτς, Τσιάρας, Καπός, Βέρτζος, Μίλιεβιτς, Γροντής, Ζήσης, Γκόλιας, Πάνος, Παρθένης,,Γκόλιας

Last modified onThursday, 24 August 2017 01:29