noodles volos banner

Μποτσιβάλης: «Θα βοηθήσει τα διαρκείας η εμφάνιση με τη Νίκη»

Στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, που τόνισε ότι κέρδισε το προσωπικό στοίχημα να γίνει ένα φιλικό με τη Νίκη, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη. Ακόμη εξέφρασε την άποψη ότι η εμφάνιση με τη Νίκη θα πείσει τον κόσμο να αγοράσει διαρκείας. Παράλληλα, για την υπόθεση Μπουργάνη είπε σε αυστηρό ύφος ότι αν κορόιδεψε τον Ολυμπιακό Β. θα είναι εις βάρος του. 

Ο κ. Μποτσιβάλης αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών σε έναν ιστορικό, όπως τον χαρακτήρισε φιλικό αγώνα, και βοήθησε να υπάρχει ένα ομαλό κλίμα, ενώ τις ευχαριστίες του απηύθυνε και στην αστυνομία και στη διοίκηση της Νίκης.

«Ήταν ένα στοίχημα για μας να γίνει αυτός  ο αγώνας, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη. Η αστυνομία δε χρειάστηκε να επέμβει και ήταν μόνο, για να παρακολουθεί. Ήταν πολύ καλό το επίπεδο και είμαι ευχαριστημένος τόσο αθλητικά, γιατί η ομάδα ήταν μία χαρά, όσο και από τον κόσμο», ήταν το σχόλιό του.

Για τις δύο μεταγραφές που έχει προαναγγείλει τόνισε ότι μόλις υπογράψουν οι παίκτες θα ανακοινωθούν και πως όντως δύο ποδοσφαιριστές είναι πολύ κοντά, υπονοώντας ότι ο ένας θα είναι Έλληνας και ο άλλος ξένος.

Για την υπόθεση Μπουργάνη, που προπονείται με τον Ν.Π.Σ. Βόλος επισήμανε: «»Εγώ ο ίδιος έγραψα στο δελτίο μεταβολών “Απόλλων Σμύρνης”. Από κει και πέρα, αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να μας κοροϊδέψει, αυτό είναι για μία φορά. Αν όντως μας κορόιδεψαν, θα είναι εις βάρος του ίδιου του τερματοφύλακα. Το μοναστήρι να ‘ναι καλά και καλογέρους βρίσκεις».

Ακόμη ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β. επιβεβαίωσε αυτό που πρώτο έγραψε το Magnesiasports, ότι θα γίνει φιλικό με την Καλλιθέα την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στις 18.00, ενώ πληροφόρησε πως παρά τις προσπάθειες δε θα γίνει φιλικό με τη Λάρισα, καθώς φοβάται η διοίκηση των βυσσινί για επεισόδια λόγω όσων είχαν γίνει πριν δύο χρόνια στο φιλικό με τη Νίκη. «Εγώ δε φοβάμαι για επεισόδια, όπως δε φοβόμουν και με τη Νίκη και ακόμη και πριν το ματς και σε μένα και στον κ. Βενέτη μας έλεγαν να το ακυρώσουμε. Έβαλα ένα στοίχημα με τη Νίκη ότι δε θα ανοίξει μύτη και το απέδειξα και το ίδιο θα έκανα και με τη Λάρισα. Η οικονομική βοήθεια από τα φιλικά, έτσι πως είναι η κατάσταση, είναι μικρή, αλλά μας δίνουν κι αυτά κάτι».

Για το αν θα βοηθήσει η εμφάνιση με τη Νίκη την πώληση των διαρκείας ο κ. Μποτσιβάλης είπε: «Σαφέστατα και θα βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 30 παίκτες και θα προσθέσουμε κι άλλους δύο, ενώ έχουμε έτοιμη και την Κ19, που λέγαμε στη Β’ Εθνική. Έχουμε πολύ υλικό και με δύο παίκτες σε κάθε θέση. Οι παίκτες όλοι είναι νέοι πάνω στην άνοδο της καριέρας τους και πιστεύουμε ότι η ομάδα αυτή θα είναι η καλύτερη. Τα κριτήρια που πήραμε τους παίκτες ήταν το αθλητικό κομμάτι και το ηθικό, αν είναι καλοί χαρακτήρες. Τι να το κάνουμε να πάρουμε έναν παικταρά και να μας κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια;».

Για το αν χρειάζεται η απόκτηση ενός φορ είπε: «Και ο Σέττος είναι πολύ καλός παίκτης και τώρα μπαίνει. Για μας η πραγματική ενίσχυση είναι πίσω, για να είμαστε και στην “άμυνα” φωτιά, όπως μπροστά».

Σε ό,τι αφορά τις ενέργειες του Ολυμπιακού Β. για τον Ν.Π.Σ. Βόλος ανέφερε ότι υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής στο διαιτητικό δικαστήριο και θα το αποφασίσει το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού Β.