noodles volos banner

Θετικός και πάλι ο Γ.Σ. Αλμυρού, 1-0 τα Φάρσαλα με Στουρνάρα

Θετικά στοιχεία έδειξε και πάλι ο Γ.Σ. Αλμυρού στο φιλικό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τον οποίον νίκησε στην έδρα του με 1-0. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Βαγγέλης Στουρνάρας στο 53’ με εύστοχο δυνατό σουτ με το κουντεπιέ, εκμεταλλευόμενος απόκρουση αντίπαλου αμυντικού έπειτα από κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Π. Βούλγαρη, στον οποίον έφτασε η μπάλα μετά το κόρνερ του Κωτσιαρίδη από τα αριστερά.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, που ξεκίνησε με δύο επιθετικά εσωτερικά χαφ, τους Κιπτίου και Κωτσιαρίδη, μπροστά από τον Σαββίδη, είχε μεγάλη κατοχή μπάλας και καλή κυκλοφορίας στο πρώτο μέρος, αλλά όλα αυτά στα 3/4 του γηπέδου, αφού δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει εύκολα την αντίπαλη οργανωμένη άμυνα. Βέβαια, είχε κάποιες ευκαιρίες, με κυριότερη του Φλίγκου, αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει.

Το γκολ ήρθε, όπως σημειώσαμε, στις αρχές της επανάληψης, ενώ μετά το 70’ ο ρυθμός έπεσε για τους Αλμυριώτες λόγω και των αλλαγών.

Να τονιστεί ότι χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή ο 14χρονος μεσοεπιθετικός Δήμου για πρώτη φορά, για τον οποίον η τεχνική ηγεσία πιστεύει ότι έχει μεγάλες προοπτικές. Παράλληλα την πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση έκανε και ο Στέλιος Αλεξανδρής, παίζοντας σε όλο το δεύτερο μέρος, αλλά κι όχι και ο ανέτοιμος Στέλιος Νάκας. Επίσης, δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κόκκας, Χολέβας (ο Λάκης Μπακάλης ήθελε να τους δοκιμάσει μαζί) και Κρανάς. 

1gsa

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσουκέρας, Τλούπας, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Λόλας, Χατζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Καραμπίνας, Κατσανάκης, Κομισόπουλος Αλέξανδρος.

 

Last modified onSunday, 27 August 2017 01:18