noodles volos banner

Ενθουσίασαν οι νέες εμφανίσεις της Νίκης Β.

Μπορεί ο χώρος του Ergon στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα να ήταν αρκετά μεγάλος, αλλά οι φίλοι της Νίκης τον γέμισαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας, που ήταν χωρίς υπερβολή χολιγουντιανού επιπέδου και ενθουσίασε τον κόσμο που παραβρέθηκε.

Παρουσιάστηκαν από τον Σέναντ Μπάιριτς η στολή προπόνησης, από τον Άντον Ντόλγκι η εμφάνιση για τις αποστολές της ομάδας και οι φανέλες των παιχνιδιών: από τον Γιώργο Ιορδανίδη η μπλε φανέλα με άσπρες ρίγες στο πλάι μαζί με το μπλε σορτσάκι, που χρησιμοποιείται στα φιλικά, καθώς και οι τρεις για τα επίσημα ματς.

Συγκεκριμένα, από τον Νέτι Μέτσε η πιο κλασική με μεγάλες άσπρες και μπλε ρίγες, από τον Άγγελο Ματθαίου η λευκή με λεπτές γαλάζιες ρίγες και από τον … πολύ άνετο Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, που έδωσε το δικό του σόου, η πορτοκαλί. Φυσικά τις δικές τους εμφανίσεις παρουσίασαν οι τερματοφύλακες Νίκος Τζήμας, Μένιος Θεολόγης και Βαγγέλης Ράπτης (πράσινη, πορτοκαλί και κίτρινη αντίστοιχα).

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, που είχε και αρκετά εντυπωσιακά χορευτικά, ανέλαβε αρχικά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Νίκης, Σάκης Νταφέκας, δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στον Γιώργο Μαστρογιάννη. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για την πολύ όμορφη βραδιά και φυσικά στον Φάνη Αλεξανδρή για τα εξαιρετικά βίντεο.

Στ. Φάτσης: «Δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν σωτήρα»

Αρχικά τον δικό του χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Στέργιος Φάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Το στοίχημα της νέας διοίκησης είναι ένα, να αποκτήσει αξιοπιστία προς τους ποδοσφαιριστές, προς τον κόσμο της και γενικότερα στους προμηθευτές της. Αν αυτό το στοίχημα κερδηθεί, θα είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Φάτσης χαρακτήρισε την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού για τα επόμενα τρία χρόνια κληρονομιά που αφήνει για τους επόμενους η διοίκηση, ενώ για το θέμα του ΝΠΣ Βόλος υπογράμμισε ότι είναι η Νίκη ήταν μπροστάρα, κάνοντας λόγο για επιλεκτική δικαιοσύνη. Συνεχάρη πάντως το νομικό επιτελείο της ομάδας, τους κ.κ. Παπαπέτρου, Αγγελάρα, Καραγιάννη και Αρβανιτόπουλο: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, εμείς όμως έπρεπε να διεκδικήσουμε τη νομιμότητα της συγκεκριμένης απόφασης. Είναι μία δύσκολη χρονιά και πρέπει να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες και θα ανταποκριθούμε», ήταν τα λόγια του.

Ο Στέργιος Φάτσης έκανε αναφορά και στο τεχνικό τιμ και τη συγκρότηση του ρόστερ, ενώ έκλεισε την ομιλία του ως εξής: «Ότι και να γίνει, θέλουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια Νικιωτών που διοικούν αυτήν την ομάδα. Δε θέλουμε κανέναν ξενόφερτο και κανένα σωτήρα. Η Νίκη έχει από μόνη της τη δυναμική να συντηρεί ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος της Νίκης θέλει αλήθεια και διαφάνεια».

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αλέκο Αναστασίου και Νίκο Παπαδήμα και ευχήθηκε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω και οι δύο, σημειώνοντας για τον πρώτο πως η Νίκη έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ν. Παπακωνσταντίνου: «Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Παπακωνσταντίνου, ζήτησε τη στήριξη όλων, για να πάει η Νίκη εκεί που αξίζει: «Η 12η Ιουνίου ήταν μία μέρα ορόσημο, έχοντας να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο της Νίκης. Υπερέβην τους δισταγμούς μου και δέχθηκα», είπε αρχικά ο κ. Παπακωνσταντίνου για τη συμμετοχή του ως πρόεδρος στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου.

Και συνέχισε ως εξής: «Δε θα λέμε μεγάλα λόγια, θα έχουμε σοβαρότητα και θα πετυχαίνουμε έναν-έναν τους στόχους. Αρχίσαμε σιγά-σιγά να δείχνουμε έργο. Κάναμε το Π. Μαγουλάς τόπο και σημείο αναφοράς για τις ακαδημίες μας. Θέλουμε όλους να έρχεστε και να είστε κοντά στα παιδιά σας.

Θέλουμε να ανεβάσουμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει. Να βάλουμε τέρμα να είμαστε στη Γ’ Εθνική. Ήμουν παρών στο φιλικό με τον Μακεδονικό και στο πρώτο ημίχρονο έβλεπες τη Νίκη να “κεντάει”, μου θύμισε τις παλιές εποχές. Ελπίζω αυτό να επαναληφθεί πολλές φορές και να πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Έχουμε πετύχει πράγματα που είμαστε περήφανοι και να είστε και εσείς περήφανοι. Της Νίκης της αξίζει ψηλότερα και εσείς θα είστε μέρος αυτής της επιτυχίας με ενωτικό πνεύμα. Να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό και να οδηγήσουμε τη Νίκη ψηλά».

Συγκίνησαν Κ. Καϊάφας και Μ. Παρασκευάς

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του 88χρονου Κώστα Καϊάφα, τον οποίον κάλεσε ο Γιώργος Μαστρογιάννης (ο τρισμέγιστος των παρουσιαστών, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Σάκη Νταφέκα).Ο γηραιός φίλαθλος επισήμανε ότι από 4 χρόνων είναι στο γήπεδο δίπλα στη Νίκη, τραγουδώντας μάλιστα και παλιά συνθήματα, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους, που του έδιναν ρυθμό και τον καταχειροκρότησαν. Πάντως ο κ. Καϊάφας δεν παρέλειψε να χορέψει και … οριεντάλ, συνοδεύοντας χορεύτρια.

Στην καρδιά των Νικιωτών μίλησε και ο Μανώλης Παρασκευάς, ποδοσφαιριστής της δεκαετίας του ’60, λέγοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δε λογάριαζαν ούτε τη ζωή τους για τη φανέλα.

Χρ. Τζιώρας: «Εγώ την άνοδο γνώρισα, αυτό ξέρω κι αυτό θέλω»

Τον τρόπο να ξεσηκώνει τον κόσμο της Νίκης φαίνεται πως έχει ο Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος είπε: «Το διπλό ανόδου επί του Ολυμπιακού μας θυμίζει τα παλιά, αλλά πρέπει να έρθουμε στο τώρα  και να το ξανακάνουμε. Είμαστε πολύ δυνατοί, με μία διοίκηση πολύ ισχυρή. Να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, κάτι που εγώ που τον ξέρω δεν το έχω δει ακόμη. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία. Είμαστε όλοι μία γροθιά και αυτό μου θυμίζει τη χρονιά της ανόδου. Άνοδος και μόνο άνοδος. Εγώ αυτό ξέρω αυτό γνώρισα, αυτό ξέρω, αυτό θέλω».

Γιάκοβλεφ: Περιμένω το πρωτάθλημα

Με μεταφράστρια την κόρη του Στέφανου Ξηροφώτου ο Γιάκοβλεφ απευθύνθηκε στον κόσμο της Νίκης και είπε ότι περιμένει το πρωτάθλημα, όπως και ο Άγγελος Ματθαίου, ενώ ο Γιάννης Βέργος δήλωσε ότι όλοι οι Νικιώτες έχουν καταλάβει ότι η ομάδα χτίζει γερές βάσεις και πως θα έχει μέλλον.

Από τη μεριά του ο Φάντζιο Μπούις ζήτησε στήριξη κάθε Κυριακή, γιατί η Νίκη δεν είναι εκεί που πρέπει να είναι, ενώ ο Στέφανος Ξηροφώτος επισήμανε ότι η φανέλα της Νίκης είναι βαριά και ευχήθηκε να είναι γούρικη και η ομάδα να πετύχει την άνοδο. Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Αλέκος Αναστασίου, που αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Last modified onSaturday, 16 September 2017 11:43