noodles volos banner

CAP: "Οι εμφανίσεις που σχεδιάσαμε κάνουν τη Νίκη μοναδική"

Στην εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της Νίκης την Παρασκευή (15/9) δεν μπόρεσε να παραβρεθεί κάποιος εκπρόσωπος της CAP, που ντύνει τη βολιώτικη ομάδα, κι έτσι η εταιρεία απέστειλε επιστολή, την οποία ανέγνωσε ο γενικός γραμματέας της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου, Γιώργος Κουτσούκης. Σ’ αυτήν αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι τις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει και eshop, για να προμηθεύονται οι φίλαθλοι επίσημα προϊόντα της Νίκης. Επίσης, επισημαίνεται ότι οι νέες εμφανίσεις κάνουν τη Νίκη μοναδική.

Αναλυτικά, η επιστολή της CAP:

Αγαπητοί φίλοι,

Η CAP, ως η κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης, καλωσορίζει στην οικογένειά της τη Νίκη Βόλου. Η εταιρεία μας, ως "Επίσημος προμηθευτής" του Συλλόγου, σχεδίασε σε συνεργασία με τα στελέχη της ομάδας εμφανίσεις, οι οποίες κάνουν τη Νίκη Βόλου μοναδική, έχοντας χρησιμοποιήσει στοιχεία από τον ίδιο τον Σύλλογο και την ιστορία του.

Η εταιρεία μας, βασισμένη στην υπάρχουσα τεχνογνωσία της και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της, στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από κάθε αθλητικό είδος (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, handball, volleyball, στίβος, τένις κ.λ.π.). Η αναπτυγμένη τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την συνεχή υιοθέτηση και εφαρμογή νέων παραγωγικών και σχεδιαστικών τεχνικών, μας δίνει το προβάδισμα στη δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών σχεδίων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη. Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και το eshop του Συλλόγου, μέσα από το οποίο οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της ομάδας.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Σύλλογο».

Last modified onSaturday, 16 September 2017 13:58