noodles volos banner

"Έφυγε" ο πρώην πρόεδρος της Νίκης, Τάκης Συμεωνίδης

Σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Νίκης, Τάκης Συμεωνίδης, στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Βόλου σε ηλικία 82 ετών. Ο Τάκης Συμεωνίδης κατάφερε ως πρόεδρος να κερδίσει μία άνοδο με τη Νίκη από τη Γ’ στη Β’ Εθνική τη σεζόν 1995-96, με τους κυανόλευκους να κατακτούν εκείνη τη σεζόν το πρωτάθλημα, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τον Ηρακλή Βόλου και μάλιστα ανακηρύχθηκε και επίτιμος πρόεδρός του. Στον Βόλο έγινε γνωστός με το παρατσούκλι “Σερραίος”, λόγω της αλυσίδας καταστημάτων που είχε μ’ αυτήν την επωνυμία. Το magnesiasports εκφράζει τα συλλυπητήρια΄του για τον θάνατο του Τάκη Συμεωνίδη. Η κηδεία του γίνεται αύριο Δευτέρα στις 5 στον Κούκο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νίκης Βόλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με το άγγελμα του θανάτου του Τάκη Συμεωνίδη. Αναλυτικά: "Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Xρήστου Συμεωνίδη, στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Τάκης Συμεωνίδης διατέλεσε πρόεδρος της Νίκης Βόλου σε μια δύσκολη περίοδο, κατάφερε αμέσως να γίνει αγαπητός στους φιλάθλους, να βγάλει την ομάδα μας πρωταθλήτρια και να την ανεβάσει κατηγορία επί προεδρίας του. Η ιστορία έγραψε και θα υπενθυμίζει για πάντα στις νέες γενιές. Υποσχόμαστε πως δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι ...Πρόεδρε".

Συλλυπητήρια του Ηρακλή Βόλου

"Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Βόλου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τάκη Συμεωνίδη (Σερραίος) προς τους οικείους του. Ο Τάκης Συμεωνίδης εκτός από ένας πετυχημένος επαγγελματίας, υπήρξε ένας σημαντικός παράγοντας για το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς με τη συνδρομή του συνεισέφερε τα μέγιστα, ώστε να αναπτυχθεί το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον έχουμε συμπαραστάτη της ομάδας μας, γι’ αυτό και είχε ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ Βόλου. Το φευγιό του μας γέμισε θλίψη.  Καλό ταξίδι Πρόεδρε".

Συλλυπητήρια Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης 

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Τάκη Συμεωνίδη. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του ο πρόεδρος του Ομίλου Παναγιώτης Αθανασίου και τα υπόλοιπα μέλη του ήταν δίπλα του, αφού ο εκλιπών δεν είχε δημιουργήσει δικιά του οικογένεια. 

Συλλυπητήρια της ΕΠΣΘ

"H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της, Περικλής Λασκαράκης, επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου και του Ηρακλή Βόλου, Τάκη Συμεωνίδη, και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια".

Συλλυπητήρια Blue Club

"Το BLUE CLUB Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ 1985 - ΘΥΡΑ 3 εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του πρώην προέδρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κου ΤΑΚΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Last modified onSunday, 17 September 2017 20:59