noodles volos banner

Εξόρμηση για τα διαρκείας κάνει ο Ολυμπιακός Β.

Εξόρμηση στο κέντρο του Βόλου, με σκοπό να προωθήσει τα διαρκείας στους επιχειρηματίες της περιοχής, θα κάνουν άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Η ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους της ομάδας μας και να τους εξυπηρετήσει άμεσα, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αποφάσισε να βρίσκονται από τη Δευτέρα 18  Σεπτεμβρίου και όλη την εβδομάδα- ώρες καταστημάτων- στο κέντρο του Βόλου, εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να ενημερώνουν και να διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας στους επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως  18 ετών)".

Παράλληλα θα γίνει επίσκεψη τις επόμενες μέρες στο Γηροκομείο, ενώ έχει αποφασιστεί να δίνονται προσκλήσεις και σε σχολεία του Βόλου για τους αγώνες του Ολυμπιακού Β.

Last modified onTuesday, 19 September 2017 11:04