noodles volos banner

«Το πιο δύσκολο πρόγραμμα που θα μπορούσε να μας τύχει»

Ως το πιο δύσκολο πρόγραμμα που θα μπορούσε να τύχει στην ομάδα του χαρακτήρισε αυτό που προέκυψε από την κλήρωση της Δευτέρας ο Γιώργος Αλεξίου. Ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου (μαζί με τον Χρήστο Σπαθή) ωστόσο τόνισε ότι παρά τις πολύ δύσκολες έξι πρώτες αγωνιστικές όλοι θα παίξουν με όλους και πως αν η ομάδα του κατορθώσει να κάνει κάτι καλό σ’ αυτά τα ματς, θα έχει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχουμε ένα ματς στην έδρα μας με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, ένα ρεπό και όλα τα ντέρμπι με τις ομάδες του Νομού Μαγνησίας. Όσο κλισέ όμως και να ακούγεται, θα παίξουμε όλοι με όλους. Μπορεί να έχουμε μικρό βαθμολογικό όφελος και μετά να τρέχουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, μπορεί να αποκομίσουμε κάτι καλό και να πάμε με άλλη ψυχολογία στα θεωρητικά πιο εύκολα ματς. Θα δείξει το αποτέλεσμα, αλλά είναι δεδομένο ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, το πιο δύσκολο που μπορούσε να μας τύχει. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις δύο βδομάδες. Ξέρουμε ότι ειδικά σε τέτοια παιχνίδια-ντέρμπι, που έχουμε στη αρχή, οι παίκτες μας δίνουν το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι η δική μας εμφάνιση θα είναι καλή.

Ξεκινάμε, χωρίς να έχουμε το άγχος, ότι δηλαδή πρέπει να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε, γιατί αν είχαμε ένα ματς για παράδειγμα με τον Οπούντιο στην έδρα μας, θα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Την ξέρουμε την κατηγορία και τι απαιτεί. Ήμασταν λίγο άτυχοι στην κλήρωση, ας ελπίσουμε να βρούμε αλλού την τύχη. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε αξιόμαχοι και θα έχουμε μία καλή παρουσία». 

Last modified onMonday, 18 September 2017 23:32