noodles volos banner

Παρουσία πολλών Νικιωτών η κηδεία του Τάκη Συμεωνίδη

Παρουσία πολλών Νικιωτών φιλάθλων έγινε τη Δευτέρα (18/9) η κηδεία του Τάκη Συμεωνίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Για τον πολύ αγαπητό πρώην πρόεδρος της Νίκης, που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική τη σεζόν 1995-96, επικήδειο λόγο εκφώνησαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης και ο γνωστός για τα νικιώτικα αισθήματά του, πατήρ Απόστολος Ντόκος, ο οποίος τέλεσε και τη νεκρώσιμη ακολουθία. Από τη μεριά της Δ.Ε. ποδοσφαίρου το παρών έδωσε ο γενικός γραμματέας  Γιώργος Κουτσούκης καθώς και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Μέτσε, Βέργος, Ιορδανίδης και Γενιτσαρίδης.

Ακόμη, εκεί ήταν, για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον «Σερραίο», ο πρώην πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Τσουρβελούδης, ο πρώην πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Τόρης, ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ομάδας τη σεζόν που πήρε την άνοδο με τον Τάκη Συμεωνίδη, Γιώργος Ιωάννου, ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας Στέφανος Φούσκης, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Νίκης Σάκης Νταφέκας και αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ηρακλή Βόλου, στον οποίον ο εκλιπών είχε γίνει από πέρσι το καλοκαίρι επίτιμος πρόεδρος.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, της οποίας τα μέλη και ειδικά ο πρόεδρός της Παναγιώτης Αθανασίου ήταν δίπλα στον Τάκη Συμεωνίδη μέχρι τελευταία στιγμή.

 

 

Last modified onTuesday, 19 September 2017 00:37