Logo
Print this page

Αναμονή για Ιορδανίδη και Σούσκιν στη Νίκη

Η μία δεδομένη απουσία της Νίκης Βόλου για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Παντελής Μαγουλάς είναι αυτή του τιμωρημένου Χρήστου Τζιώρα, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Α.Ε. Σελλάνων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτή η απουσία είναι αρκετά σημαντική και προβληματίζει την τεχνική ηγεσία, αφού πρόκειται για τον φυσικό ηγέτη της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου και στ’ αποδυτήρια και εκτός των άλλων στο μικρών διαστάσεων γήπεδο του Π. Μαγουλάς θα ήταν με το εκτόπισμά του και τη δύναμή του μέσα στην περιοχή απαραίτητος.

Έτσι άπαντες θέλουν να μην υπάρξουν κι άλλες απώλειες. Αυτό σημαίνει ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Σούσκιν και Ιορδανίδη, που αποτελούν κι αυτοί βασικούς παίκτες της ομάδας.

Για τον πρώτο αναμένεται αν η ΕΠΟ θα βγάλει τελικά το δελτίο του, ώστε να υπάρχει μία καλή λύση για την κορυφή της επίθεσης, όπου μπορεί να αγωνιστεί ο Ρώσος, εκτός από τα άκρα, ενώ για τον Ιορδανίδη εκτιμάται πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του στο μεθαυριανό παιχνίδι, μετά τη θλάση στον δικέφαλο που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο και η οποία του στέρησε τη συμμετοχή του στο έκτος έδρας ματς στο Προάστιο Καρδίτσας. Χθες Τετάρτη ο ποδοσφαιριστής γυμνάστηκε μόνος του και σήμερα Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει με τους υπόλοιπους.

 Μάλιστα στις προχθεσινές του δηλώσεις ο Στέφανος Ξηροφώτος τόνισε ότι ο επιθετικός χαφ των κυανόλευκων κάνει υπερπροσπάθεια, για να είναι έτοιμος. Η τεχνική ηγεσία από την πλευρά της πιστεύει και το επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές ότι όλα εξαρτώνται απ’ αυτούς μεθαύριο ασχέτως των απουσιών που θα υπάρξουν.

Η Νίκη σήμερα αναμένεται να μπει στην παραδοσιακή της έδρα και να προπονηθεί, με τους παίκτες να γνωρίζουν και τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι αρκετά καλύτερος από το σεληνιακό τοπίο της … εποχής Τζήμα κι αυτό αναμένεται να το καταλάβουν αμέσως όσοι παρέμειναν από πέρσι.

Το γεγονός ότι αλλάζει προσωρινά η έδρα της ομάδας λόγω επανασποράς του Πανθεσσαλικού, δεν αλλάζει και την προγραμματισμένη επίσκεψη σε σχολείο της περιοχής της Νέας Ιωνίας, που θα γίνει και πάλι σήμερα το πρωί από ποδοσφαιριστές, ώστε να μοιραστούν μαθητικές προσκλήσεις στους πιτσιρικάδες. Θυμίζουμε ότι έτσι κι αλλιώς τα παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται έτσι κι αλλιώς δωρεάν στο γήπεδο ανεξαρτήτως των μαθητικών προσκλήσεων που δίνονται.

Στη Νίκη υπάρχει και η πρόθεση, αν το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων κυλήσει κατ’ ευχή, να εξεταστεί κατ’ εξαίρεση το ενδεχόμενο μήπως το ματς και με τον Ν.Π.Σ. Βόλος για την 6η αγωνιστική γίνει κι αυτό στην ιστορική έδρα της ομάδας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί στη συνέχεια. Αυτό που τονίζουν στη διοίκηση είναι πως επιβάλλεται δεδομένων των παρασκηνιακών κινήσεων που γίνονται εναντίον της Νίκης σε όλα τα επίπεδα οι φίλαθλοι να είναι υπέρ το δέον προσεκτικοί το Σάββατο και να μη δώσουν λαβή για το οτιδήποτε, αφού το επόμενο ματς έδρας είναι με την ξενόφερτη στον Βόλο ομάδα.

Πάντως, έκπληξη αισθάνθηκαν κάποιοι-εκτός της κυανόλευκης οικογένειας- για το γεγονός ότι η Νίκη ανακοίνωσε μία μέρα πριν την ΕΠΟ ότι ο αγώνας με τη λαρισινή ομάδα θα γίνει το Σάββατο. 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]