noodles volos banner

Στουρνάρας: Για την παραμονή χρειάζεται να κάνουμε πρωταθλητισμό

Στον Βόλος 9.86 μίλησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, με τον παίκτη του Γ.Σ. Αλμυρού να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος στο πρώτο ματς το πρωτάθλημα με τον Οπούντιο σημείωσε τρία γκολ, ενώ υπογράμμισε πως η νέα του ομάδα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, αν θέλει να πετύχει την παραμονή της.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ο Αλμυρός μπήκε καλά μεταγραφικά το καλοκαίρι, για να μπορέσει να καταφέρει τον στόχο της παραμονής όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πήρε έναν προπονητή γνώστη της κατηγορίας, έκανε μία διοίκηση πολύ δυνατή, πήρε παίκτες από την περιφέρεια, και έμπειρους και νέους, και κράτησε κάποια παιδιά από τον Αλμυρό που είναι φιλόδοξα, για να μπορέσει ν’ αντέξει τον πρωταθλητισμό, γιατί πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό, για να μείνεις στην κατηγορία.

Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, που ήταν στην έδρα μας και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει ένα ευρύ σκορ, αλλά υπάρχει και η ικανότητα του Κώστα Φλίγκου, που έχει το εύκολο γκολ. Δεν ήμασταν τυχεροί, γιατί όποιος δει τα γκολ, θα διαπιστώσει ότι ήταν δουλεμένα και πήγε η μπάλα στον σκόρερ με προϋποθέσεις. Εύχομαι να μπορούμε να παίρνουμε τα παιχνίδια με ωραίο ποδόσφαιρο και να το χαιρόμαστε πρώτα απ’ όλα εμείς».

Για τη χρησιμοποίησή του ως στόπερ επισήμανε ότι παίζει ρόλο σ’ αυτό και η απουσία του Χρήστου Χολέβα, που είναι στρατευμένος και ευχαρίστησε τον Λάκη Μπακάλη που τον εμπιστεύεται και σ’ αυτό το πόστο, θεωρώντας πιθανό κάποια στιγμή να επιστρέψει στη κλασική του θέση του δεξιού μπακ, ενώ ανέφερε ότι αυτό που τους ζητάει ο προπονητής τους είναι να φεύγει γρήγορα μπροστά η μπάλα και να είναι γρήγοροι στα μαρκαρίσματα.

Για το επόμενο ματς με το Βελούχι εκτός έδρας, δήλωσε ότι δε δουλεύουν τόσο πάνω στον αντίπαλο, αλλά προσπαθούν να βγάλουν το δικό τους ποδοσφαιρικό πλάνο, ενώ πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι το Βελούχι νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου τους κρατά σε εγρήγορση. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνονται ματς σε πλαστικά γήπεδα.

Ερωτώμενος για τον Ολυμπιακό Βόλου, εκτίμησε ότι δεν ξέρει πού μπορεί να φτάσει και αν οι παίκτες που πήρε μπορούν να αντέξουν τον πρωταθλητισμό, ενώ για τη Νίκη είπε ότι πήρε πιο έμπειρους παίκτες, όπως ο Ιορδανίδης, ο Καρτσαμπάς, ο Τζιώρας και ο Μωυσίδης.