noodles volos banner

Νάκας: "Αν κάνουμε όσα ξέρουμε θα είμαστε η έκπληξη"

Συνέντευξη στο ''Evrytania Sport'' παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Γ.Σ. Αλμυρού, Στέλιος Νάκας. Ο 23χρονος παίκτης, που σκόραρε ένα γκολ στο 4-1 της ομάδας του επί του Οπούντιου Μαρτίνου και έδωσε δύο ασίστ στον Κώστα Φλίγκο, μίλησε για το ιδανικό ξεκίνημα, αλλά και την ομάδα του Βελουχίου, που είναι ο επόμενος αντίπαλος, εκτιμώντας παράλληλα ότι ο Γ.Σ. Αλμυρού θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Η συνέντευξη στο evrytaniasport και τον Δημήτρη Κολλημένο έχει ως εξής:

-Στέλιο, σχολίασε μας το ξεκίνημα της ομάδας σου στο πρωτάθλημα…

 «Θεωρώ πως ήταν το ιδανικότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να κάνουμε,  διότι ήταν η πρεμιέρα για μας λόγω του ότι στην πρώτη αγωνιστική είχαμε το ρεπό. Πήραμε μια μεγάλη νίκη σε σκορ, κερδίσαμε τον κόσμο του Αλμυρού και το κυριότερο μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια»

Θα θέλαμε τη γνώμη σου για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής…

 «Είναι ένας δύσκολος όμιλος με ιστορικές ομάδες, αλλά και με ομάδες που έχουν την φιλοδοξία για διάκριση. Όπως είδαμε στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου, ομάδες που έχουν θέσει στόχο τον πρωταθλητισμό, ηττήθηκαν από ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή. Πιστεύω πως η κάθε αγωνιστική θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Τι γνωρίζεις για τον αντίπαλο της Κυριακής, το Βελούχι;

 «Παίξαμε φιλικό προετοιμασίας, το οποίο κερδίσαμε, αλλά δε μένουμε σε εκείνη την εικόνα. Ξέρουμε πολύ καλά πως θα είναι μια σφιχτή ομάδα και ότι θα προσπαθήσει για την νίκη, όπως και εμείς. Πήρε μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα της απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, της δίνει ψυχολογία και θέλει απέναντι σε εμάς να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί αυτήν την κατάσταση».

Πού πιστεύεις θα κριθεί η αναμέτρηση και τι πρέπει να προσέξετε;

 «Θεωρώ πως το παιχνίδι θα κριθεί πάνω-κάτω στο γκολ. Όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα πάρει και τη νίκη. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα γήπεδο που είναι πλαστικό και αυτό δίνει ένα μικρό αβαντάζ στην γηπεδούχο ομάδα, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε όσο τον δυνατόν καλύτερα γίνεται. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να είμαστε σοβαροί στην αμυντική μας λειτουργία. Από εκεί και πέρα θεωρώ στο επιθετικό κομμάτι θα είμαστε επικίνδυνοι».

Ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος του Αλμυρού φέτος;

 «Έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα με τις μισές σχεδόν ομάδες να υποβιβάζονται, στόχος μας είναι μια γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσον τον δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω πολύ στη διοίκηση, στους προπονητές και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου και αν κάνουμε αυτά που ξέρουμε στον αγωνιστικό χώρο, θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος».

 

 

 

Last modified onThursday, 12 October 2017 20:17