noodles volos banner

Για μία ακόμη ζημιά ο Ρήγας στο ΕΑΚ

Με όπλο την καλή ψυχολογία και τις πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, που ήρθε μέσα από τα δύο σπουδαία διπλά σε Πανθεσσαλικό επί της Νίκης με 0-1 και του Αμβρυσσέα Διστόμου στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας με 1-2 με ανατροπή, που οφειλόταν στο ορθολογικό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, ο Ρήγας Φεραίος φιλοξενείται στο ΕΑΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη και θέλει να χτυπήσει το παιχνίδι και να κάνει ακόμη μία μεγάλη ζημιά.

Οι αναμετρήσεις του παρελθόντος εξάλλου φέρνουν ευχάριστες αναμνήσεις στους Βελεστινιώτες, που έχουν πετύχει κόντρα στους ερυθρόλευκους για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας τους με 1-6. Παράλληλα, έχουν κάνει κι άλλα διπλά στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο, όπως το 1-3 το 2006 και το 2007, ενώ έχει κερδίσει και ένα Κύπελλο ΕΠΣΘ με αντίπαλο τους Βολιώτες ξανά στο Εθνικό Στάδιο.

Στον Ρήγα γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θεωρούν ότι έχει και κάποιες αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Αυτό που συμφωνούν όλοι στο στρατόπεδο του Ρήγα είναι πως, όντας προσηλωμένοι και συνεπείς σ’ αυτά που είπαν και δούλεψαν, έχουν τις πιθανότητες να διεκδικήσουν κάτι καλό και από ένα τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, αυτά είναι ο Παπακώστας, που έχει διάστρεμμα, ο Παπαγεωργίου, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Χύσα, που είναι στρατευμένος, και ο Καρακώστας, που δύσκολα θα συνεχίσει. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αποτελούν και τις απουσίες για τους κυανόλευκους.