noodles volos banner

"Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας"

Ευχαρίστησε τον κόσμο του για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε την περασμένη Τετάρτη στις κερκίδες του ΕΑΚ.

Η φωνή του, το χειροκρότημά του και ο ενθουσιασμός του ενθάρρυνε την ομάδα μας, που πέτυχε αυτή τη νίκη, παίρνοντας άξια τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η παρουσία του στις κερκίδες του ΕΑΚ ήταν καταλυτικής σημασίας και για το λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει ξανά δυναμικό παρών στη φυσική έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, το ΕΑΚ, αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 16:00 στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει γράψει 80 χρόνια ιστορίας και συνεχίζει, έχοντας πάντα στο πλάι του, τους ερυθρόλευκους φιλάθλους τους.

Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να γράφουμε ιστορία!"

Last modified onFriday, 20 October 2017 13:23