noodles volos banner

Παίζει ο Θεολόγης, έγινε προσπάθεια για Π. Βοσνιάδη

Το αποτέλεσμα στη Θήβα, παρόλο που έπαιξαν ρόλο και εξωγενείς παράγοντες σ’ αυτό για μία ακόμη φορά, προκάλεσε γκρίνιες στη Νίκη, που θα τις σβήσει μόνο ένα διπλό στο Μαρτίνο απέναντι στον τοπικό Οπούντιο την Κυριακή στις 16.00 (Παπαποστόλου, Πριόνας, Δέλχας από την Εύβοιας οι διαιτητές).

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη έξοδος των κυανόλευκων, που θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο, ώστε η ομάδα να πάει στο ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, για να μειώσει στους δύο  βαθμούς και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Πριν από δύο χρόνια η Νίκη είχε φέρει στο ίδιο γήπεδο μία καταδικαστική για τον στόχο της ανόδου ισοπαλία, παρόλο που είχε χάσει πολλές ευκαιρίες, αλλά αύριο οφείλει να είναι πιο αποτελεσματική και να επιστρέψει στον Βόλο χωρίς απώλειες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό στο Καρπενήσι, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τους Βολιώτες.

Η Νίκη δε θα έχει για μία ακόμη φορά τον Σούσκιν λόγω του γνωστού προβλήματος με το δελτίο του, ενώ αμφίβολος είναι ο Καρτσαμπάς, που είχε μία ταχυκαρδία την Τετάρτη με τη Θήβα και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε, ενώ έκανε εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και παράλληλα έκανε προπόνηση.  Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μη χρησιμοποιηθεί, μέχρι να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Έγινε προσπάθεια για Παναγιώτη Βοσνιάδη

Μία αλλαγή που όλα δείχνουν ότι θα γίνει στη βασική ενδεκάδα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Μένιος Θεολόγης θα πάρει τη θέση του Νίκου Τζήμα, που είναι ντεφορμέ. Ο Καρδιτσιώτης πορτιέρε έκανε ντεμπούτο στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Θήβα, αντικαθιστώντας τον Κατερινιώτη τερματοφύλακα, ενώ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, η Νίκη κινήθηκε για την απόκτηση του έμπειρου 28χρονου γκολκήπερ Παναγιώτη Βοσνιάδη, που πέρσι ανήκε στο ρόστερ του Πανιωνίου και πιο μπροστά ήταν στον Αγροτικό Αστέρα, αλλά και σε άλλες ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής (ΑΕΛ, Ηρακλής), όμωςτελικά παρόλη την προσπάθεια, η περίπτωσή του δεν προχώρησε.