noodles volos banner

Πέταξε άλλους δύο βαθμούς ο Ολυμπιακός Β., 0-0 με τη Θήβα

Ο Ολυμπιακός Β., όπως παρατάχτηκε σήμερα Ο Ολυμπιακός Β., όπως παρατάχτηκε σήμερα

Μέτριος στο πρώτο μέρος και άστοχος στο δεύτερο στις όχι και πολλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι σε μία αρκετά καλή Θήβα και πέταξε άλλους δύο βαθμούς μετά το 0-0 στο Πανθεσσαλικό με την ομάδα της Βοιωτίας. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια στην έδρα τους για τους ερυθρόλευκους, που απογοήτευσαν μ’ αυτό το αποτέλεσμα τους φιλάθλους τους, που δεν ήταν και πάρα πολλοί.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά στ’ αριστερά τους Γελαδάρη, Νόνη, Τόσκα και Ανδρέα Κόκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Σκανδάλης, Δήμος Κόκας και Βασίλιεβιτς, στα άκρα οι Θέος και Σεχολάρι, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ φορ ήταν ο Σέττος.

Με την είσοδο του Βαρούχα στη θέση του Σεχολάρι στο 46’, ο Δήμος Κόκας έγινε αριστερό χαφ και ο νεοεισελθών πήγε δίπλα στον Σέττο στην επίθεση, ενώ στο 68’ με τον Σέττο να δίνει τη θέση του στον Αλαμάνη, ο δεύτερος έπαιξε μόνος στην κορυφή της επίθεσης και ο Βαρούχας έπαιξε λίγο πιο πίσω. Στο ίδιο λεπτό μπήκε και ο Καράμπελας, που τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, με τον Δήμο Κόκα να επανέρχεται στον άξονα.

Οι φάσεις του αγώνα

Ένα σουτ του Σέττου από μέσα δεξιά στο 8’, που μπλόκαρε ο Μόνος, ένα φάουλ του Θέου στο 19’ που μπλόκαρε πάλι ο τερματοφύλακας της Θήβας, και μία επικίνδυνη παράλληλη με την εστία σέντρα-σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής στο 20’, στην οποία ακούμπησε λίγο την μπάλα ο Μόνος, ήταν όλη η ιστορία του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός, αφού η Θήβα ήταν πολύ καλή μεσοαμυντικά , αλλά επιθετικά δε φάνηκε καθόλου.

Οι ερυθρόλευκοι με την αλλαγή και του Βαρούχα, που μπήκε στη θέση του Σεχολάρι, μπήκε πιο δυναμικά στην επανάληψη.

Ωστόσο η πρώτη σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 58’ από τη Θήβα, με τον Καραγκιολίδη να βγαίνει μακριά από την περιοχή του και πλάγια αριστερά, προλαβαίνοντας τον Αργυρίου, που άλλαξε πλευρά στο δεύτερο 45λεπτο στη μεσαία γραμμή. Στη συνέχεια κάτοχος της μπάλας έγινε ο Σίλβα, που από τα 35 μέτρα σούταρε προς την κενή εστία, αλλά είχε προλάβει να επιστρέψει ο Νόνης και στη μικρή περιοχή έδιωξε με σχετική ευκολία με το κεφάλι.

Στο 60’ ακολούθησε η ενέργεια του Σέττου, που στη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής γύρισε ωραία το σώμα του και σούταρε πάνω σε σώματα, ενώ ίδια τύχη είχε ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Θέου μέσα από την περιοχή, σε δύο στιγμές πίεσης του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο 68’ ο Θέος από τα δεξιά πέρασε για τον Αλαμάνη, που πήγε να σκοράρει στην κλειστή γωνία του Μόνου από θέση μέσα δεξιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 79’ ο Θέος σε φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι έστρωσε την μπάλα στον Βαρούχα, που σούταρε δυνατά με το αριστερό λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ίδια φάση και στο 80’, αλλά αυτή τη φορά ο Βαρούχας έκανε ένα επικίνδυνο συρτό σουτ, που απέκρουσε δύσκολα με το αριστερό χέρι ο Μόνος, που έδιωξε και το σουτ του Καράμπελα, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, αλλά ο μεσοπιθετικός των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 82’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους Βολιώτες με τον Βαρούχα να σουτάρει λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και μόνος με τον τερματοφύλακα της Θήβας, που τον νίκησε. Στη συνέχεια σούταρε, αλλά ο Ζυγογιάννης πάνω στη γραμμή με το κεφάλι έσωσε την ομάδα του.

Πολύ καλή στιγμή για τη Θήβα στο 88’ καθώς ο δεξιός μπακ Τόπι έβγαλε με πολλές δυνάμεις την ομάδα του στην κόντρα και πέρασε για τον Βεζυρτζόγλου. Αυτός δεν μπόρεσε να σουτάρει και πάσαρε για τον Τόπι, που είχε κάνει μετά σέντρα γρήγορη κίνηση στην περιοχή και από θέση βολής σούταρε με το αριστερό, ωστόσο η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυνόμενων και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια και στο 89’ ο Νόνης έκοψε με σωτήριο τάκλιν τον Βεζυρτζόγλου, που είχε βρει κενό χώρο από τα αριστερά, πάτησε περιοχή και πήγαινε να βγει στο τετ-α-τετ με τον Καραγκιολίδη.

Τελευταία φάση στο 94’, όταν ο Βασίλιεβιτς έκανε μία σκαφτή σέντρα-σουτ μέσα από την περιοχή προς την εστία, αμυντικός της Θήβας έκοψε με το κεφάλι και η μπάλα έφτασε στον Ανδρέα Κόκα έξω από την περιοχή, που σούταρε άστοχα πάνω από τα δοκάρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Καραγκιολίδης, Κόκας Ανδρέας, Γελαδάρης, Νόνης, Σκανδάλης (67’ Καράμπελας), Τόσκας (81’ Καρβούνης), Σέττος (67’ Αλαμάνης), Βασίλιεβιτς, Σεχολάρι (46’ Βαρούχας), Θέος, Κόκας Δήμος

ΘΗΒΑ: Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής (85’ Σένκα), Ζυγογιάννης, Βουρνάζος, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Κοτωρός, Σίλβα (94’ Μπρέγκασι), Βεζυρτζόγλου, Τόπι (92’ Χριστοδουλόπουλος)

 

Last modified onMonday, 06 November 2017 01:26