noodles volos banner

Πρώτος πόντος εντός για τον Ρήγα, που άξιζε τους τρεις

Άξιζε τη νίκη ο ελλιπής Ρήγας Φεραίος απέναντι στον Αστέρα Ιτέας, αλλά δεν την πήρε, όμως κατέκτησε- μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) τον πρώτο βαθμό στο Βελεστίνο, που δεν τον ικανοποιεί. Κι αυτό γιατί έχασε κλασικές ευκαιρίες, που δε χάνονται, σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του και ο Χρήστος Σπαθής.

Στο 39’ είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, με τον Τζοβάρα να γλιστρά την κρίσιμη στιγμή, πριν κάνει το προφανές να πασάρει στον ολομόναχο Τσιώλη, που θα είχε εύκολο έργο, Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και στη συνέχεια της φάσης και αφότου σηκώθηκε ο φορ του Ρήγα, υπάρχει περίπτωση πέναλτι από τον τερματοφύλακα Πάππο, που βρίσκει με τα χέρια τον Τζοβάρα χαμηλά. Η μπάλα πάντως έφτασε στον Τσελεπή που πλάσαρε, αλλά αμυντικός του Αστέρα Ιτέας απέκρουσε πάνω στη γραμμή.  

Στο 48’ οι χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν απλώς μεγάλη, αλλά τεράστια, καθώς ο Τζοβάρας πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Πάππου, ωστόσο αστόχησε, με την μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα χρειάστηκε η συνδρομή του Παπαγιάννη, για να μείνει το 0-0. Ο πορτιέρε του Ρήγα «νίκησε» τον Γεωργουσόπουλο ο οποίος βρέθηκε απέναντί του, αλλά στο 65’ ο Ρήγας απείλησε εκ νέου σοβαρά. Από γέμισμα του δεξιού μπακ Χατζηαθανασίου ο αμαρκάριστος Τσιώλης έκανε το πλασέ πριν σκάσει η μπάλα, την οποία ο Πάππος απέκρουσε και έφυγε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι κόρνερ αργά και βασανιστικά.

Στο 66’, τέλος, καθώς μετά δεν είχαμε παραγωγή σημαντικών φάσεων, ανησύχησαν τον Ρήγα Φεραίο και οι φιλοξενούμενοι. Μετά από τροφοδότηση του Αντωνίου από την αριστερή πλευρά ο Γεωργουσόπουλος έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Καρλιάμπας, Γκάκας, Ράπτης, Χατζησταμάτης (87' Σούγκαρης), Παπακώστας, Τσελεπής (73' Τζέκα), Νασιακόπουλος (67' Παπαγεωργίου), Τσιώλης, Τζοβάρας

Αστέρας Ιτέας: Πάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος (87' Δαμιανός), Χαραλαμπίδης (90+3' Βάσος), Αλεξίου, Αντωνίου (89' Χαλαστάνης), Σεΐτι (57' Τοπούζι Α.)

*με πληροφορίες από το mousikovagoni