noodles volos banner

Με σημαντικά προβλήματα ο Ολυμπιακός Β. με Ν.Π.Σ.

Με σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β. στο παιχνίδι της Τετάρτης (29/11) με τον Ν.Π.Σ. Βόλος για τη φάση των 16 για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, αφού θα του λείψουν οι τραυματίες Βαρούχας (δεν πήγε σήμερα στο Πανθεσσαλικό στην πρώτη προπόνηση υπό τον Λάκη Μπακάλη), Γελαδάρης (αιμάτωμα στον μηρό, έκανε ατομικό σήμερα Τρίτη), Μέμος (ενοχλήσεις στο γόνατο, έκανε επίσης ατομικό), καθώς και ο Θέος (απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση, όντας παράλληλα τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα), ο εγχειρισμένος Ανδρέας Κόκας και ο Καραγκιολίδης, που θα μείνει εκτός αποστολής, μέχρι να υπάρχει το οριστικό ΟΚ για την επιστροφή του από τη διοίκηση. Πάντως , σήμερα Τρίτη προπονήθηκε κανονικά.

Παρόλα τα ουκ ολίγα προβλήματα ίσως προφυλαχθούν ένα δύο παίκτες, προκειμένου να πάρουν ανάσες, αν κι αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η νέα τεχνική ηγεσία.   

Ο κ. Μπακάλης επισήμανε στους παίκτες στην ομιλία του στα αποδυτήρια, πριν βγουν για την πρώτη προπόνηση, ότι μαζί θα συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν από την αρχή κι ότι πρέπει να δουλέψουν, για να πετύχουν, ενώ έκανε αναφορά στον Κώστα Μπράτσο, ο οποίος σημειωτέον του παρέδωσε την έκθεσή του για την ομάδα, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές ότι διαδέχτηκε έναν αξιόλογο, εξελίξιμο στον χώρο και εργασιομανή συνάδελφο.

Η αποστολή του Ν.Π.Σ. Βόλος

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Ζέρης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Διμηνάς, Φαρμάκης, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Πατσιογιώργος, Πίτου Γκαρσία, Καλαμίδας, Μηλιώτης, Σαλαμούρας, Γκαλίτσιος

 

 

 

Last modified onTuesday, 28 November 2017 19:44