noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: "Κακοί αμυντικά, ανύπαρκτοι δημιουργικά"

Για πολύ άσχημη εμφάνιση έκανε λόγο ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Λάκης Μπακάλης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης των ερυθρολεύκων και του ΝΠΣ Βόλος για τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, υπογραμμίζοντας όμως και τα προβλήματα τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει, όπως και την κούραση κάποιων παικτών. Παράλληλα, ο έμπειρος Βολιώτης τεχνικός στάθηκε στην κακή ψυχολογία των παικτών της ομάδας του, που είναι αποτέλεσμα της βαθμολογικής συγκομιδής.

απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μπακάλη:

«Πολύ κακοί αμυντικά και ανύπαρκτοι δημιουργικά. Άσχημη εμφάνιση. Μπορώ να πω πως μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί, πιέσαμε ψηλά τον ΝΠΣ Βόλος. Στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου στα καρέ μας, δεχτήκαμε το γκολ. Από 'κει και πέρα, αγωνιζόμασταν χωρίς καλό σκεπτικό σε λάθη στο δημιουργικό κομμάτι. Καθυστερούσαμε να δώσουμε την μπάλα, να δώσουμε ταχύτητα, να βρούμε ανοιχτούς χώρους, όταν ο ΝΠΣ Βόλος μας πίεζε. Κακές συνεργασίες του Σέττου, του Ευθυμιάδη και του Σεχολάρι μπροστά που μία καλή φάση τη χαλούσαν, δεν υπήρχε δεύτερη στη συνέχεια. Έχουμε προβληματάκια στο δημιουργικό κομμάτι σίγουρα, η ανάπτυξή μας είναι πάρα πολύ κακή και θα προσπαθήσω να τη βελτιώσω. Είχαμε μία πάρα πολύ κακή εικόνα μπροστά. Τα γκολ που φάγαμε στο πρώτο ημίχρονο προήλθαν από δύο πλάγια άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στην αρχή ο αντίπαλος κερδίζει το φάουλ, έπαιξε γρήγορα και ήρθε και το τρίτο γκολ. Είναι πολλά τα προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να τα συμμαζέψουμε γρήγορα. Προέχει το πρωτάθλημα και οι βαθμοί του. Σίγουρα ήταν ένα ματς Κυπέλλου και είπαμε από την αρχή ότι είχαμε τα προβλήματα των τραυματιών αλλά και των παικτών που ήταν στα “κόκκινα”» κι έπρεπε να ξεκουραστούν. Και είπαμε ό,τι βγει, χωρίς πίεση, χωρίς άγχος χωρίς τίποτα. Προέχει το παιχνίδι της Κυριακής. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι για να πάρουν ορισμένα παιδιά χρόνο συμμετοχής».

Για το αν υπάρχει αρκετός χρόνος, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μέχρι την Κυριακή και το ματς πρωταθλήματος:

«Η ομάδα πιστεύω ότι μπορεί. Έχει παίκτες, έχει και ποιότητα. Έδειξε ορισμένα στοιχεία, όταν ο αντίπαλος πίεζε. Έβγαινε μέχρι τη μεγάλη περιοχή, μετά δεν μπορούσε να κάνει. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα από τη βαθμολογική συγκομιδή. Εγώ, από την πρώτη μέρα που συνάντησα τα παιδιά, διέκρινα πάνω τους μία απογοήτευση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στον ψυχολογικό τομέα και να δούμε τηνσυνέχεια».

 

Χουάν Φεράντο: Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αλμυρό

Λακωνικές ήταν οι δηλώσεις του Χουάν Φεράντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον προπονητή του ΝΠΣ να σχολιάσει μόνο την εμφάνιση της ομάδας του. Ο ίδιος έστρεψε την προσοχή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Γ.Σ. Αλμυρού, σημειώνοντας ότι το Κύπελλο θα το εξετάσει η ομάδα στο μέλλον, όταν θα πρέπει να παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ο Χουάν Φεράντο ανέφερε:  «Από το πρώτο ημίχρονο είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρο στην επίθεση, να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε, μόλις χάναμε την μπάλα, να πιέσουμε με διαφορετική δράση. Στο δεύτερο ημίχρονο σε κάποιες φάσεις είχαμε χαλαρώσει στην αμυντική μας λειτουργία. Το πιο σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι με τον Αλμυρό. Είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε αύριο,  για να έχουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή. Φυσικά το Κύπελλο θα το δούμε μελλοντικά, όταν έρθουν τα άλλα παιχνίδια. Καλή τύχη στον καινούργιο προπονητή - τον κ. Μπακάλη- και να έχει καλή πορεία με την ομάδα του».