noodles volos banner

"Προσγειωμένος" ο Αλμυρός κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού υποδέχεται την Κυριακή (3/12) το Ν. Π.Σ. Βόλος, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής και δεν επιθυμεί να πέσει θύμα του ίδιου του ενθουσιασμού του, λόγω των τελευταίων πολύ καλών αποτελεσμάτων.

Αυτό το γνωρίζει ο Κώστας Σταματίου και προσπάθησε, μέσα στην εβδομάδα, να  το διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Από την Τρίτη κιόλας ήταν ο έμπειρος Αλμυριώτης τεχνικός προσγείωσε τους παίκτες του, αφού μοίρασε από τη μία συγχαρητήρια για το μεγάλο "διπλό" κόντρα στη Νίκη, στο Πανθεσσαλικό, αλλά, από την άλλη, δε λησμόνησε να τονίσει τα τακτικά λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής.

Την Παρασκευή (1/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αλμυρού ενόψει της Κυριακής, με το τεχνικό τιμ να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική και το "διάβασμα" του αντιπάλου. Άπαντες στο στρατόπεδο του ΓΣΑ έχουν εικόνα από τους "κυανέρυθρους", καθώς και ο Σταματίου έχει παρακολουθήσει αγώνες τους, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη ομάδα δύο φορές (μία σε φιλικό παιχνίδι και μία για το Κύπελλο της ΕΠΣΘεντός έδρας).

Στο κομμάτι των απουσιών, δεν υπολογίζονται οι Κώστας Κιπτίου (αποβλήθηκε στο ματς με τη Νίκη την περασμένη Κυριακή και θα εκτίσει την ποινή του) και Χρήστος Χολέβας (τραυματίας). Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του έμψυχου δυναμικού είναι ετοιμοπόλεμοι και θα παρευρεθούν κανονικά την Κυριακή στο γήπεδο του Αλμυρού, όπου εκεί θα μάθουν ποιοι θα συμπεριληφθούν στην 18αδα της αναμέτρησης.