noodles volos banner

Πρώτη εντός έδρας ήττα για Γ.Σ. Αλμυρού, 0-2 από τον Ν.Π.Σ.

Την πρώτη ήττα στην έδρα του από μία καλύτερη ομάδα γνώρισε από τον Ν.Π.Σ. Βόλος με σκορ 0-2 ο Γ.Σ. Αλμυρού. Την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων παραδέχονταν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Γ.Σ. Αλμυρού μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίον οι γηπεδούχοι έδειξαν αδυναμία να απειλήσουν επιθετικά.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και την πίεση, αλλά όχι και τις μεγάλες φάσεις και το γκολ. Στην επανάληψη προηγήθηκαν νωρίς με τον Μάντζη να κάνει την κοντινή προβολή μετά από αδράνεια της άμυνας του Γ.Σ. Αλμυρού, με το 0-1 να γίνεται στο 47’. Από κει και πέρα, η ομάδα του Κώστα Σταματίου δε βρήκε τον τρόπο ν’ αντιδράσει, παρά και τις αλλαγές που έγιναν και σε πρόσωπα και σε σύστημα, αφού από ένα σημείο αυτό μετατράπηκε σε 4-4-2, με τον Βούλγαρη δίπλα στον Φλίγκο.

Στο 52’ ο Ν.Π.Σ. Βόλος κέρδισε φάουλ και ο Δημόπουλος μετά το στρώσιμο του Πέντα έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 54’ ούτε ο Ηλιόπουλος σε μία καλή τελική προσπάθεια εντός περιοχής βρήκε στόχο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μάντζη με πλασέ στο 86’.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Αλεξανδρής (85’ Κυριάκος), Σαββίδης, Κωτσιαρίδης, Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας (65’ Βούλγαρης), Κοντοβάς (65’ Κρανάς)

Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δερμητζόγλου, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος

Έπαιξαν και οι Πιαστόπουλος, Σαλαμούρας, Ντόσης