noodles volos banner

Αφήνουν τα σενάρια και συνεχίζουν τη δουλειά στον Ολυμπιακό Β.

Τα σενάρια τον τελευταίο καιρό σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό Β. δίνουν και παίρνουν, αλλά η καθημερινότητα της ομάδας συνεχίζει να είναι η ίδια σε όλα τα επίπεδα, τίποτα δεν έχει αλλάξει και όλοι είτε είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είτε στη διοίκηση κοιτούν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους, συνεχίζοντας τη δουλειά τους.

Μετά το σενάριο περί εμπλοκής, έστω και έμμεσης, του Αχιλλέα Μπέου, μέσω του Ν.Π.Σ., που θα δώσει τη θέση του σε μία ανώτερη κατηγορία στον ΝΕΟ Ολυμπιακό Β., το οποίο ξέκοψαν εν τη γενέσει του οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Β., στέλνοντας το μήνυμα πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, διακινούνται διάφορα άλλα, όπως για την είσοδο επενδυτών στην ομάδα ή και για τις προθέσεις της τωρινής διοίκησης για το άμεσο μέλλον.

Αυτά τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ δεν τους ενδιαφέρουν και προσπαθούν μέσα από τη δουλειά τους με τον Λάκη Μπακάλη, ο οποίος επιδιώκει να τους περάσει κάποια δικά του πράγματα, να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας. Γι’ αυτό το ματς όλα δείχνουν ότι εκτός του εγχειρισμένου Ανδρέα Κόκα, δε θα υπάρχουν άλλες απουσίες, αφού και ο Βαρούχας επιστρέφει από τη νέα βδομάδα.

Παράλληλα, το ρεπό θα βοηθήσει άπαντες να πάρουν ανάσες, αφού υπάρχουν παίκτες, που παρουσίαζαν κόπωση, ενώ παράλληλα προηγήθηκε και ένα οκταήμερο με τρεις συνεχόμενους αγώνες με Αμβρυσσέα και Οπούντιο εκτός έδρας και ενδιάμεσα το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Έτσι, την Κυριακή οι παίκτες θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα θα γυρίσουν στο γήπεδο με πιο γεμάτες μπαταρίες για το τελευταίο παιχνίδι του 2017.

Στη διοίκηση πάντως έχουν να πονοκεφαλιάζουν και για το πρόστιμο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ύψους 834 ευρώ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, όπου υπήρχε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ άλλα 300 ευρώ θα στοιχίσουν οι έξι κάρτες που δέχθηκαν παίκτες της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Οπούντιο, κάτι που αποτέλεσε και λόγο έκδοσης ανακοίνωσης εναντίον της διαιτησίας.